ULLEVAAL STADION (Eurosport.no):
Verken Kristoffer Zachariassen eller Eirik Hestad ble funnet verdig en plass i landslagstroppen tirsdag. Kun RBK-duoen Even Hovland og Tore Reginiussen fra Eliteserien var å finne på listen til Lars Lagerbäck.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
6 TIMER SIDEN
Da Lagerbäck tok over Norge forklarte svensken at han så etter en grunnstamme av spillere for å skape kontinuitet. Det er også grunnen til at landslagssjefen er fysisk tilstede på få Eliteserie-kamper.
– Jeg ser ikke så mange Eliteserie-kamper live. De ser jeg mest på TV, sier Lars Lagerbäck til Eurosport.no.
– Vi jobber med en bruttoliste på rundt 30 spillere og der har du noen Eliteserie-spillere. Jeg har sagt at jeg ikke vil si at noen spillere ikke er med på den listen. De skal kjenne på at vi prøver å være ærlige og Perry er en større ekspert på Eliteserien enn hva jeg er. Jeg ser mange kamper på TV og vi følger de vi mener er riktige å følge, fortsetter svensken.
  • Gullkampen: Se Rosenborg - Sandefjord søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Se intervjuet med landslagssjefen. Saken fortsetter under videoen:
Før forrige landslagsuttak mente flere av Eurosports eksperter at Hestad burde være med i troppen. Etter det Eurosport.no erfarer skal sportssjef for A-landslaget Nils Johan Semb ringt Molde for å snakke om Hestad og Etzaz Hussain. Semb har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse tirsdag kveld.
På pressekonferansen avviste Lagerbäck at han hadde hatt dialog med Solskjær om Hestad. Landslagssjefen ønsker ikke å prate mye med trenere om aktuelle spillere.
– Jeg foretrekker at jeg ikke har tett dialog med spillere og trenere.
– Hvorfor det?
– Slik er jeg som trener. Du vurderer og ser dine spillere, og jeg tror man er veldig opptatt av det. Jeg tror det er bedre at jeg og de jeg jobber med, holder oss så nøytrale som mulig når vi gjør de vurderingene. Solskjær har internasjonal erfaring både som spiller og trener, men har fokuserer og ser positivt på egne spillere. Det gjør jeg også. Det er menneskelig,
– Tror du ikke du ville fått et ærlig svar fra Solskjær om Hestad var klar?
– Jo, absolutt. Det tror jeg, men det er akkurat som når man bryr seg om et menneske. At man ser over visse svakheter og ser på de positive sidene. Jeg tror absolutt han hadde gitt et ærlig svar. Så mye kjenner jeg ham og jeg har pratet så mye med ham at han ville definitivt gjort det.
  • Gullkampen: Se Brann - Lillestrøm søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
9 TIMER SIDEN