• Se Kristiansund BK - Start søndag 2. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Det melder Kristiansund BK på sin nettside mandag.
Den norskfødte iren Sean McDermott ble mandag tatt ut til bruttolandslagstroppen til Irland som betyr at han kan bli en del av Irlands tropp når de møter Wales og Polen senere i år.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Jeg ble selvfølgelig veldig glad når jeg mottok denne beskjeden. Å få representere Irland har vært målet og drømmen min i mange år, spesielt etter at jeg kom til KBK. Dette er et stort stort steg i riktig retning, og viser at arbeidet jeg har lagt ned alene og sammen med KBK har vært veldig bra. Irlands keepertrener har fulgt meg tett siden i vår og holdt kontakten jevnlig - så får vi se om det holder helt inn til å bli en del av den endelige troppen. Det hadde vært utrolig gøy, sier keeperen til klubben.
Det er fire keepere som har blitt tatt ut, og en av de vil ikke være med til slutt. Det er derfor ikke sikkert han blir en del av den endelige troppen.
De andre keeperne som er tatt ut er Colin Doyle (Hearts), Kieran O'Hara (Macclesfield Town) og Darren Randolph (Middlesbrough) skriver landslaget på sin hjemmeside.
Kristiansund BK vant 2-1 over Sarpsborg 08 søndag. Neste kamp møter de Start søndag 2. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22