Populære sporter
All sport
Vis alt

Mourinho-krangel ga Eliteserie-spilleren uventet mulighet

Oppdatert 23/09/2018 klokken 10:07 GMT+2

– Det er et av de beste minnene jeg har.

mourinho

Foto: Eurosport

  • Se Brann – Sandefjord på Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag 23. august kl. 18.00!
SANDEFJORD (Eurosport.no):
Marc Vales har hatt en svært innholdsrik karriere. 28-åringen fra Andorra har vært innom 12 klubber på like mange sesonger som seniorspiller.
Etter at kontrakten gikk ut med Atlético Baleares etter 2011/12-sesongen, ble Vales plukket opp av selveste Real Madrid. Selv om det ikke ble mer enn 13 kamper for klubbens tredjelag, kom den nåværende Sandefjord-spilleren likevel tett på de aller største stjernene.
– Det kom overraskende på oss, fordi det var en krangel mellom daværende hovedtrener José Mourinho og andrelagstreneren. Krangelen gjorde at Mourinho i stedet begynte å hente spillere fra tredjelaget. Jeg var en av dem, og plutselig trente jeg med alle de største stjernene, sier Vales til Eurosport.no.
Det inkluderte spillere som Iker Casillas, Sergio Ramos, Kaka, Karim Benzema, Mesut Özil, Xabi Alonso, Luka Modric og Gonzalo Higuain.
– Det var selvfølgelig en fantastisk tid for meg, og jeg nøt hvert sekund av det. Det er et av de beste minnene jeg har, fortsetter Vales.
Se video. Saken fortsetter under videoen:
Likevel var det én spiller som skilte seg ut på stjernehimmelen.
– Kan du fortelle om ditt første møte med Cristiano Ronaldo?
– Det var faktisk i svømmebassenget. Etter trening hadde vi muligheten til å restituere oss sammen med førstelaget, og han var en av de mest inkluderende. Han snakket med ungguttene og viste at han virkelig brydde seg. Han var virkelig omtenksom med oss.
– Ble du overrasket over at han var så inkluderende?
– Ja, så klart. Jeg var veldig overrasket. Han lurte på hvordan vi hadde det, hvordan kampene hadde gått og om vi følte oss tilpass i gruppa. For oss som ikke var en fast del av førstelaget var det til stor hjelp.
Nå handler det imidlertid om å redde plassen i Eliteserien for Vales og co. Første steg på veien for det mange har døpt «Mission Impossible» er borte mot Brann førstkommende søndag. Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame