Kristiansund - Start 1-1:
– Det hadde ikke vært fortjent, sier Kjetil Rekdal til Eurosport.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
I GÅR PÅ 18:00
Start så lenge ut til å stikke av med seieren borte mot Kristiansund etter Herolind Shalas scoring før pause, men to minutter før slutt spolerte Bendik Bye festen for de gule og sorte da han utlignet til 1-1. Dermed står forlenget nedrykkstruede Start rekken på 31 kamper på bortebane uten seier.

Rekdal: – Blir for feigt

Og Rekdal mener eget lag fortjente å vinne slik de opptrådte etter pause.
– Andre omgangen vi spiller, er for dårlig. Vi slutter å spille fotball og bare forsvarer oss. Når vi får tak i ballen, slår vi den fra oss hver gang. På slutten av kampen lager vi en haug med frispark og får masse dødballer mot oss. Da blir det ofte slik at vi får et mål i fleisen.
– Hvorfor blir det slik?
– Noen ganger er det vanskelig å forklare, men det er derfor man ikke vinner borte heller. Det blir for feigt etter hvert. Vi har ballen noen ganger de siste ti minuttene, men slår den til spiller i offside istedenfor å roe ned, spille ut angrepet og få vekk trykket. Det er det vi må bli bedre på. Da vinner du denne kampen, fordi du har mulighet til å kontre inn 2-0. Det er lite sjanser Kristiansund skaper i spill.
– På slutten var Kristiansund nærmere seieren enn oss. Vi må greie å sette sammen 90 minutter. Isolert sett er ett poeng i Kristiansund ganske bra, fortsetter Rekdal.
Se sammendraget. Saken fortsetter under videoen:

Kristiansund reddet poeng på tampen

Shala: – Flaut

Også målscorer Shala er kritisk til måten laget opptrådde på.
– Vi må klare å ro det i land i hvert fall de siste ti minuttene. Vi må kunne holde på ball mye mer istedenfor å kaste den bort og få den midt i fleisen igjen. Det er flaut at vi ikke tar tre poeng her i dag. Det synes jeg vi fortjente, sier Shala til Eurosport.
Ett poeng borte mot Kristiansund betyr at Start fortsatt ligger under streken med 17 poeng. To poeng opp til Stabæk på kvalifisering og Lillestrøm på trygg grunn. Sistnevnte møter imidlertid Vålerenga hjemme søndag kveld.
Sett dette hysteriske klippet med Ranheims spiss?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22