Kristiansund - Lillestrøm 2-1
Det er keeperkrise i Lillestrøm etter kampen mot Kristiansund.
Det startet først godt med Erling Knudtzons 1-0 scoring, men etter det raknet skikkelig for gultrøyene og igjen ble keeperen pekt ut som den store syndebukken. Kristiansunds Stian Aasmundsen skrudde et frispark fra hjørnet av 16-meteren over muren og inn i LSK-målet ved nærmeste stolpe.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
En skikkelig tabbe, mente Eurosports ekspert Thomas Myhre, av LSKs Matvei Igonen, som kom inn på laget etter Marko Maric' tabbekamp mot Sarpsborg 08. Myhre mente Igonen burde posisjonert seg bedre.
– Det er en åpenbar feil fra Igonen. Den må Igonen ta på sin kappe. Dessverre for LSK og deres keeperproblemer, oppsummerte Eurosports ekspert.
Kristiansund snudde kampen etter at hjemmelaget kontret inn 2-1. Liridon Kalludra sto bak den målgivende pasningen før Torgil Gjertsen scoret. Skuddet gikk inn oppe i nettaket.
Se 1-1 målet her. Saken fortsetter under videoen:

Tabbe på tabbe i LSK

– Går ikke på dette nivået

LSK-trener Arne Erlandsen mener Igonen burde kommunisert bedre med muren i forkant av situasjonen og mener det var unødvendig å slippe inn målet.
– Vi er ikke gode nok i de avgjørende fasene og vi gir bort scoringer. Det går ikke på dette nivået. Vi må opp på et langt høyere nivå, sa Erlandsen til Eurosport.
Knudtzon mener det ikke er en tabbe av Igonen, fordi den ikke gikk i keeperhjørnet.
– Det er et godt slått frispark. Det er mulig å ta den, men han sa til oss at vi stod feil i muren. Det er ikke et keeperproblem. Det blir for enkelt å skylde på det, fordi det er så mye annet som vi gjør galt i dag. Det blir for lett, forklarte Knudtzon til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

Kristiansund snudde kampen mot LSK

Snytt for straffe: – Blir hindret

Lillestrøm ble også snytt for straffe tidlig i kampen på stillingen 0-0. Thomas Lehne Olsen ble lagt i bakken av Christoffer Aasbak. En soleklar straffe mener Eurosports ekspertpanel.
– Han blir hindret der. Dette ser for meg ut som et klart straffespark. Her blir de snytt borte mot Kristiansund tidlig i kampen, De blir snytt tidlig i kampen, sa Myhre.
– Setter ut foten der. Det er ingen tvil om det, supplerte Bernt Hulsker.
– Det så klart ut. Ser ut som han tar ham i knehasene og ble felt, forklarte Bengt Eriksen.
LSK-treneren mener laget ble snytt, men mener de ikke kan skylde på feilen.
– Vi må prestere bedre og slutte å skylde på slike detaljer, sa Erlandsen.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53