Populære sporter
All sport
Vis alt

Kan være på vei bort: – Sier ikke noe før siste kamp er spilt

Oppdatert 24/11/2018 klokken 09:46 GMT+1

Moussa Njie er på utgående kontrakt på Nadderud. Angrepsspilleren kan ha spilt sin siste kamp i Stabæk-drakten lørdag kveld.

Stabæk

Foto: Scanpix

BEKKESTUA (Eurosport.no):
Store deler av sesongen til Moussa Njie har vært preget av skader, men denne høsten har han tidvis vist hvilket angrepsvåpen han kan være for Stabæk.
Men sannheten er at spilleren er på utgående kontrakt med klubben. Stabæk-ledelsen og Njie har ikke vært i dialog om en ny kontrakt de siste ukene.
23-åringen sier han ikke vet hvordan fremtiden ser ut.
– Det vet jeg ikke i det hele tatt. Det er mange som spør om det, men jeg har gitt samme svar til alle. Jeg kan ikke si noe før siste kamp er spilt, så får vi se hva som skjer da, sier Njie til Eurosport.no.
– Hva er det du ønsker?
– Jeg ønsker selvfølgelig å spille her. Det er den beste klubben jeg har vært i. Jeg har det fint her, sier han.
(Saken fortsetter under):

Ordknapp rundt mulig klubbskifte

Dersom det ender med at Njie ikke ønsker å forlenge kontrakten er, etter det Eurosport.no erfarer, Vålerenga blant de mest sannsynlige alternativene.
Selv stiller han seg uviten til VIF-linken, og er ordknapp når han skal kommentere det.
– Jeg vet ikke. Jeg har ikke noen kommentar til det altså, smiler Njie.
Trener Henning Berg sier han ikke vet om det har vært kontraktsdialog mellom partene de siste månedene, men at de får se på det etter sesongen.
– Det eneste fokuset Moussa har nå er å prestere best mulig i den kampen som kommer mot Godset, så vi kan gjøre alt vi kan for å holde oss, sier han.
– Er det en spiller du vil strekke deg langt for å beholde?
– Moussa har gjort en veldig god jobb og er en bra spiller. Han passer fint inn i vår måte å spille på. Han har også utviklet seg, og jeg ser at det er et enda større utvikligspotensial i han sånn vi spiller. Moussa er sportslig kvalifisert for å være med her videre neste sesong. Det er en spiller som har spisskompetanse, sier Berg.
Først og fremst vil Njie ha fokus på det som kan bli hans siste kamp i Stabæk. Vinneroppskriften mot Strømsgodset mener han er følgende:
– Vi må bare være offensive, ikke ha høye skuldre, spille på vårt beste og bare ha det gøy på banen, sier han.
– Da blir det Eliteserien 2019 også?
– Ja, vi får håpe det, smiler Njie.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame