Haugesunds medaljehåp fikk en knekk borte mot Kristiansund søndag. Liridon Kalludra ble matchvinner da hjemmelaget vant 2-1.
– Ufattelig surt, sa Haugesund-trener Eirik Horneland til Eurosport etter kampen.
Da hadde han sett laget sitt rote bort ledelsen etter at Vegard Skjerve sendte bortelaget i føringen.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– De scorer på to pissemål som vi ikke klarer å få klarert, så det er litt bittert, sa Christian Grindheim.
Ledelsen kom etter 38 minutters spill, og målet var av det vakre slaget.
Etter et innkast vippet Fredrik Pallesen Knudsen ballen elegant videre med hælen. Kula gikk til Skjerve, som med et perfekt volleytreff sendte gjestene i føringen.
Tapet gjør at Haugesund ikke lenger har bronseplassen i egne hender. Med tap ble Haugesund henvist til fjerdeplass, men Horneland sier de ikke gir opp kampen om en bronsemedalje.
– Så lenge vi har heng på den og har muligheten, skal vi jobbe for den.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under):

Tredje tap på rad for Haugesund

Dommerprat

Kristiansund startet kampen godt, og kun stolpen hindret Stian Aasmundsens skudd i å gå inn etter 13 minutter. Haugesund tok etter hvert over spillet og ble belønnet med Skjervens mål før pausen.
I annen omgang var Kristoffer Haraldseid uheldig da han skulle klarere ett innlegg fra Aasmundsen etter en kort corner. Ballen gikk bakover mot bakre stolpe der Flamur Kastrati pirket inn ballen fra kort hold.
– Det var som en orgasme å se ballen gå i mål. Det er ikke mange i Norge som har samme trykk på stadion, smilte Kastrati etter kampen.
Dommer Dag Vidar Hafsås måtte ha en lengre prat med assistentdommeren før målet ble godkjent. Spørsmålet var trolig om det var offside eller ikke.

– Sykt deilig

Skjerve var nær ved å score sitt annet mål etter 66 minutter, men forsøket etter corner snek seg så vidt på feil side av stolpen.
Avgjørelsen falt kvarteret før full tid da Liridon Kalludra satte inn en retur etter et frispark. Svensken sendte ballen ned i hjørnet og Kristiansund stadion til himmels.
– Sykt deilig, sa Kristiansund-trener Christian Michelsen til Eurosport etter kampen.
– I dag synes jeg vi vant fortjent. Vi spilte en god første omgang, og jeg føler at vi burde ha scoret et par mål, men så fikk vi marginene vi trengte i annen omgang. Det var en karaktertest, avsluttet den fornøyde KBK-treneren.
(©NTB)
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02