Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Eliteserie-klubb kastet seg inn i kampen om svensk spiller

Stian Thelen

Publisert 18/11/2018 klokken 14:12 GMT+1

Norsk klubb forsøker å lokke Simon Strand til Eliteserien.

Simon Strand

Foto: Scanpix

Dalkurds back Simon Strand er ettertraktet, melder det svenske nettstedet Fotboll Direkt.
Den svenske storklubben Djurgården skal være svært interessert i å hente 25-åringen til den svenske hovedstaden, men får nå konkurranse fra Eliteserien.
Brann skal nemlig å kastet seg inn i jakten på spilleren, sammen med flere klubber i Allsvenskan. Ifølge Fotboll Direkt skal Brann ha kontaktet spillerens representanter for å gi dem et bilde av hva de kan få i Bergen og Eliteserien. Branns sportssjef Rune Soltvedt har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse søndag.
Strand har to år igjen av kontrakten med Dalkurd, som rykket ned fra Allsvenskan etter 2018-sesongen. Forsvarsspilleren ble hentet til klubben fra Lyngby før innværende sesong. Fra før av har 25-åringen spilt for svenske Östers og Assyriska der han fikk sitt gjennombrudd. Strand er en anvendelig spiller og kan både bekle høyre back og høyre kant.
– Det er en spiller som gjør oss veldig fleksible og som kan spille i mange posisjoner. Men før og fremst har vi hentet ham som vingback, sa Dalkurds sportssjef Adil Kizil til klubbens hjemmeside da Strand ble klar.
Etter forrige serierunde havnet Brann nede på bronseplassen i Eliteserien, men kan passere Molde og innkassere sølvet i siste serierunde om Odd slås hjemme samtidig som Ole Gunnar Solskjærs mannskap taper eller spiller uavgjort borte mot Sandefjord. Brann er uansett klare for kvalifisering til Europa League neste sesong, ettersom de dårligst kan bli nummer tre i Eliteserien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame