• Se Sandefjord - Bodø/Glimt søndag 16. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Torsdag ble FIFA 2019-ratingen publisert og selv om mange var interessert i topp ti spillerne på listen, hadde Bodø/Glimts Vegard Leikvoll Moberg sjekket sin egen rating og funnet noe han syntes var veldig morsomt.
Til tross for at Cristiano Ronaldo fikk en rating på 94 og Bodø/Glimt-spilleren fikk 62, har altså Moberg fått høyere poeng på fysikken enn Ronaldo. Moberg har fått 81/99 og Ronaldo har fått 79/99.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN DAG SIDEN
Dette synes han var veldig gøy og la ut bilde av sin egen rating og Ronaldos på Twitter, samtidig som han tagget Juventus-spilleren.
– Jeg vet jo selv at det ikke er helt rett, men det var morsomt, sier Moberg til Eurosport.no.
– Jeg skal ikke klage på min egen, så vi får si det er han som har fått for lav. Jeg er veldig fornøyd med min rating hvert fall, sier Moberg.
På spørsmål om hvordan det hadde vært å møte Ronaldo i en duell, svarer han:
– For min egen del så får vi håpe vi ikke møtes i en duell, ler han, før han fortsetter:
– Vi får ta det når vi vinner cupen og kommer til Europa League neste år, så ryker Juventus i Champions League, så da får vi ta det når vi møtes i Europa.
Bodø/Glimt ligger på en 11. plass i Eliteserien med 26 poeng etter 21 serierunder. Neste kamp møter de Sandefjord søndag 16. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08