Gjermund Åsen (27) er en ettertraktet mann om dagen.
Tromsø-spilleren, som stod for hele ti målgivende pasninger forrige sesong, jaktes av flere Eliteserie-klubber.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Avisen iTromsø skriver fredag morgen at Åsen nylig har vært i samtaler med Rosenborg. Åsen er fra Trondheim, og har nylig også kjøpt seg hus i hjembyen.
I tillegg til Rosenborg, følger flere andre klubber også nøye med på 27-åringens situasjon.
På tampen av fjoråret skrev iTromsø at Molde hadde lagt inn et bud på Tromsøs assistkonge. Selv om budet ble avslått, hevder avisen at interessen fra romsdalingene ikke har kjølnet.
I tillegg har, etter det Eurosport.no kjenner til, Brann helt siden 2017 ønsket seg midtbanespillerens signatur. iTromsø skriver at bergenserne i tillegg har fått avslått et bud på Åsen.
Til Adresseavisen torsdag kunne spillerens agent, Kevin Ingebrigtsen, avsløre at interessen for Åsen også strekker seg utenfor Norges grenser.
– Gjermund er under kontrakt med Tromsø, som vi forholder oss til. Samtidig er han ønsket av en rekke klubber i hele Skandinavia. Det har han vært lenge, sa Ingebrigtsen til avisen.
Ifølge iTromsø har de fleste budene som er kommet TILs vei avslått da klubben prissetter midtbanemannen sin høyere enn budene som har kommet inn. Avisen skriver at Tromsø ønsker seg rundt tre millioner kroner for å Åsens tjenester.
27-åringens kontrakt med Tromsø går ut etter 2019-sesongen. Spekulasjonene rundt mindtbanespilleren har pågått så lenge at Åsen følte behovet for selv å slå tilbake.
I desember i fjor tok han til Twitter for å svare på spekukasjoner om at han ønsket seg bort.
– Åja, jeg har gitt beskjed om at jeg vil bort, og prøvd å presse frem en overgang? Her kokes det eventyr som Asbjørnsen og Moe hadde vært stolt av, skrev Åsen da
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12