Ifølge iTromsø skal Molde i helgen ha lagt inn et bud på Tromsø-spiller Gjermund Åsen.
Det skal ha vært et bud på over en million kroner, ifølge avisens opplysninger, men TIL skal ha et ønske om en noe høyere sum.
Eurosport.no har de siste dagene forsøkt å få tak i TIL-spilleren uten hell, men mandag sier 27-åringen til iTromsø at han ikke er kjent med interessen.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Jeg vet ikke noe om det ene eller det andre. Jeg pleier kropp og sjel etter en lang sesong, og har ikke tatt stilling til noe eller fått med meg noe om meg selv og framtiden, sier Åsen.
Spilleren har kontrakt ut 2019.

– Han bryr seg ikke om penger

Ranheim-spiller Kristoffer Løkberg kjenner Åsen godt, blant annet fra deres tid i Ranheim. I november sa den kommende Brann-spilleren til Eurosport.no at det er vanskelig å spå Åsens fremtid.
– Han har det bra. Han seiler sin egen sjøl. Han er umulig å lese. Han kan nesten i morgen bestemme seg for at han spiller for Ranheim neste sesong eller signere en femårskontrakt med Tromsø, sa Løkberg i november.
– Han er egenrådig og spesiell. Han gjør akkurat det som passer han. Han bryr seg ikke om penger eller noe som helst. Han skal bare ha det artig med fotballen og trives med de rundt seg. Han roser Valakari mye og føler nok fortsatt at han kan utvikle seg, mener Løkberg.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12