Eliteseriesesongen er nå nesten halvspilt og med flere lag og spillere som ikke har innfridd har Eurosports Eliteserie-eksperter satt opp sin liste over de fem største skuffelsene hittil denne sesongen.

Listen til Kenneth Fredheim:

Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Eurosports kommentator Kenneth Fredheim nevner Strømsgodset, Mike Jensen, Daniel Chima Chukwu, Kevin Kabran og Bassel Jradi som sine topp fem skuffelser så langt i Eliteserien.
1. Strømsgodset:Laget som alle hadde trodd skulle være med i toppen. Tilsynelatene styrket de stallen før denne sesongen, med Mos, Pellegrino, men ingen har slått til. Utvilsomt sesongens skuffelse så langt. De burde vært med i toppen.
2. Mike Jensen - Rosenborg: Han har ikke hatt noen god vårsesong, har et negativt kroppspråk, ikke scoret mål og ingen målgivende. Han må stå frem om Rosenborg skal ha håp om et nytt seriemesterskap.
3. Daniel Chima Chukwu - Molde:Hadde store forhåpninger da han kom tilbake, men har brukt lagt til på å komme i gang og bidratt lite. Ikke blitt noe klart førstevalg hos Molde. Lov å forvente mer av han.
4. Kevin Kabran - Start:En spiller som var satt store forventninger til, på et lag som har prestert lavere enn trodd. Han var hentet inn som stjerne, men har ikke stått frem annet enn ørsmå glimt.
5. Bassel Jradi - Strømsgodset:Strømsgodset har vært sesongen skuffelse som lag. Jeg og mange hadde de på medaljeplass eller i nærheten. Jradi kan stå som symbol på dette. Han scoret masse i fjor, men har vært svak frem til de siste to kampene, og når han nå har begynt å få det til ser vi hvor viktig han er for laget.

Listen til Christian Gauseth:

Topp fem skuffelser for Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth er Strømsgodset, Rosenborgs tre største profiler, Starts spillerrekrutering, Odd og styrearbeidet i Lillestrøm og Sandefjord.
1. Strømsgodset:En klubb som satte forventning i hele Fotball-Norge etter en lysende høst i 2017. Skader og sviktende form på nøkkelspillere og dårlige resultater førte til Skulleruds exit. Vil overraske meg stort om de topper samme liste etter høstsesongen.
2. Bendtner, Helland og Jensen - Rosenborg:Ligaens tre største profiler. Har spilt med håndbrekket på i hele vårsesongen. Noen har ment at de virker mette, andre har stilt spørsmålstegn ved Kåre. Faktum er uansett at våren 2018 har vært et sørgelig skue av karer vi har store forventninger til.
3. Starts spillerrekrutering:Med brask og bram ble Starts nye prosjekt lansert. Nå også med ny logo. Der sørlendingene trodde de skulle få det ypperste av moteklær, ruslet de istedenfor rundt i keiserens nye klær. Det er akkurat slik det har sett ut, fullstendig nakent. Nærmere rundt 30 bevegelser inn og ut i stallen. Likevel bekler mann den nest nederste plassen ved halvspilt serie. Fiasko er ikke dekkende nok.
4. Odd:Fagermo kan prate alt han vil om generasjonsskifte og unge spillere. Faktum er at sesongen 2018 fortsetter der 2017 slapp. Odd scorer fortsatt få mål sammenlignet med hva vi har vært vant til fra den kanten. Med ressursene som er tilgjengelig i Skien er det uforståelig at Odd ligger ni poeng bak Tromsø eller åtte bak Haugesund. De er tre poeng over kvalik, det kan borge for en skummel høst med et ungt og skjørt mannskap uten noe særlig bredde i stallen.
5. Styrearbeidet i Lillestrøm og Sandefjord:Hårreisende på hver sin front hvor man forlenger med Erlandsen i starten av året for så å sparke ham i juni er slett håndtverk. Det toppes kun av Sandefjord-styret som ga Magnus Powell fem kamper (!) før de fant ut at dette ikke var mannen.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12