Foto: Aafk.no
Tirsdag landet Nest-Sotra-stopper Ståle Steen Sæthre (25) i Aalesund for å gjennomgå den medisinske testen og fullføre en overgang til klubben, melder Sunnmørsposten.
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Molde
41 MINUTTER SIDEN
Onsdag ble overgangen bekreftet av klubben.
– Vi skal ha fotballfeber, fulle tribuner og opprykk! Jeg har store ambisjoner for både meg selv og klubben. Jeg spiller med hjertet utenpå drakten, sier Sæthre til klubbens hjemmeside.

Ble vurdert av Brann

Tidligere tirsdag sa sportssjef i Nest-Sotra Arve Haukeland at han trodde på en løsning med Aalesund.
– De har vi hatt en mer konkret dialog med. Der kommer vi nok til å bli enige, sa Haukeland til Eurosport.no.
Etter det Eurosport.no erfarer kastet Brann seg inn i kampen om midtstopperens signatur i tolvte time. Haukeland bekreftet at rødtrøyene har vurdert spilleren.
– Vi har et ekstremt godt forhold til Brann og Ståle er en av sikkert mange de har på blokken. Vi vet at de har vurdert ham over lengre tid, men det er ikke noen formell henvendelse fra deres side. Det har ikke vært noen konkret dialog på ham om en overgang nå, sa Haukeland.
Nest-Sotra ønsker i utgangspunktet ikke å selge spilleren. Sportssjefen ville ikke kommentere pris, men påpekte at de ville ha mulighet til å erstatte 25-åringen. Eurosport.no var også kontakt med Steen Sæthre selv tirsdag, men han ville ikke kommentere saken.
– Jeg er i en alder der jeg må spille fotball. Å dra til Brann for å sitte på benken, er en risiko å ta. Det er også en risiko å reise til Aalesund, for det er ikke sikkert de rykker opp, sier han til Sunnmørsposten.

– Passer bra i Bohinens lag

Eurosports ekspert på OBOS-ligaen, Roger Risholt, mener midtstopperen kan passe bra i Aalesund.
– Spennede å se hva som skjer om han går rett inn i ellveren, men han har vært en av de beste stopperne i OBOS-ligaen og passer bra inn i Bohinens lag, de spiller med litt samme systemet som Nest-Sotra, sier Risholt.
– Er Aalesund et bedre valg for han enn Brann?
– Ja, i Aalesund spiller de mye likt som han er vant med fra Nest-Sotra med tre stoppere. I tillegg har Aalesund en god mulighet til å rykke opp. Nå reiste Nattestad tilbake, slik at han får en mulighet til å gå rett inn i ellveren​, sier Risholt.
Eliteserien
Islandsk landslags-keeper klar for Viking
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Eliteserie-profilen står fortsatt uten klubb: – Har fått flere tilbud
4 TIMER SIDEN