Populære sporter
All sport
Vis alt

Derfor kan Moldes flause være dårlig nytt for Sarpsborg 08

Oppdatert 07/05/2018 klokken 12:12 GMT+2

Geir Bakke tror Moldes cup-tap kan gjøre de enda mer farlig i mandagens kamp.

solskjær bakke

Foto: Scanpix

SARPSBORG STADION (Eurosport.no):
– Det er ofte sånn at når man blir litt ydmyket og føler seg fornedret, så skjer det noe med standhaftige gutter. Jeg kjenner det miljøet der, så det var ingen fordel for oss, sier Sarpsborg 08-trener Geir Bakke til Eurosport.no.
Mandag gjester det han tror blir et revansjesugent Molde-lag Sarpsborg stadion.
  • Se kampen mellom Sarpsborg 08 og Molde fra 19.00 mandag med Eurosport Player og på MAX!
Onsdag slo nemlig 2. divisjonslaget Brattvåg Molde ut av cupen etter å ha vunnet 1-0 etter ekstraomganger.
– Jeg er veldig skuffet, nesten sjokkert, vil jeg si. Det var jo fortjent. Det var det verste av alt. Hadde det ikke vært for keeperen vår, hadde de scoret mange flere mål. Det var en vekker for meg, å se hvor vi ligger, sa Ole Gunnar Solskjær til NRK etter kampen.
Nå kan Molde reise kjerringa borte mot Sarpsborg 08. Med seier vil de klatre opp til andreplass på tabellen, foran Rosenborg som spilte uavgjort mot Ranheim denne runden.
– Det er et veldig godt fotballag og det ser vi på tabellen. De fortjener å ligge der oppe i toppen, så vi må vis det beste av oss selv, både hver enkelt spiller og som lag om vi skal ta tre poeng.
I motsetning til treneren, er ikke danske Patrick Mortensen like sikker på om Molde blir mer farlige etter å ha røyket ut av cupen.
– Jeg tror de ville ha lyst til å vinne kampen, selv om de ikke hadde røket ut også. De kommer nok hit for å ta med seg seieren. Men vi har hatt et godt grep på Molde de siste to årene, sier Mortensen overfor Eurosport.no.
Molde har ikke klart å slå Sarpsborg på de fem siste møtene mellom lagene. Det er den lengste rekken Molde har uten seier mot et lag i Eliteserien, ved siden av Rosenborg hvor de også har gått fem kamper uten seier.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame