BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
Brann skal ifølge BA ha forsøkt å skrive ny kontrakt med stortalentet, uten å lykkes. Ettersom han spiller på utgående kontrakt, vil overgangen til Drammens-klubben bli gratis.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Bergenseren forteller overfor Eurosport.no at det ikke var et enkelt valg å forlate Brann. Likevel står han ved at det var et riktig valg.
– Brann har gjort masse bra for min utvikling, men Godsets plan for meg virket såpass god at jeg tok det valget. Sportslig har de lagt opp en god plan for meg og jeg har veldig tro på deres filosofi, sier Stenevik.

Forstår utfordringen

Han har ingen problemer med å forstå at det ikke er lett å spille seg inn på et Brann-lag med seriegull i blikket.
– Det er selvsagt vanskelig for Brann å slippe til oss unge spillere uten erfaring når man kjemper om gull. Jeg har ingen problemer med å forstå det.
18-åringen tror muligheten for å få spille på A-lagsnivå er større i Drammens-klubben.
– De har omtalt meg som en satsningsspiller, og de har en litt mindre tropp enn Brann. Men det er Eliteserien og en god stall, så det blir tøft. Jeg håper i hvert fall å få spille på førstelaget, sier han.
Se intervju med Stenevik her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Takker for utlånet

Midtbanespilleren har hatt to låneopphold i Nest-Sotra. Først var han med på å få laget opp fra PostNord-ligaen til OBOS-ligaen i høstsesongen 2017, og denne sesongen har han tilbrakt vårsesongen i samme klubb.
Ifølge Fotball.no står 18-åringen totalt med fire kamper for Brann. To i Eliteserien 2016, de to andre i cupen 2017.
– Jeg har vært på to utlån og blant annet fått spilletid i OBOS-ligaen. Det var veldig kjekt at de lånte meg ut, og på Brann 2 har jeg fått mye god kamptrening. Klubben har gjort mye rett for meg, sier Halldor Stenevik.
Søndag får Brann besøk av årets Eliteserie-askeladd Ranheim. Den kampen ser du på Eurosport Pluss og Eurosport Player søndag klokken 18!
Lad opp til Eliteserie-runden med denne ukens Eliteseriepodcast!
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37