De to klubbene er uenige om kompensasjonen for Horneland og assistenttrener Karl Oskar Emberland.
Styreleder Leiv Helge Kaldheim i FK Haugesund hadde håpet å bli enige med trønderklubben i løpet av helgen, men slik gikk det altså ikke, skriver Haugesunds Avis.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Etter det avisen kjenner til brøt samtalene sammen søndag, og Horneland og Emberland er dermed ikke klare for å trene Rosenborg ennå.
Ifølge avisen skal duoen trene Haugesund mandag: Det er ikke klart når det eventuelt blir nye forhandlinger mellom de to klubbene om trenerovergangen.
Horneland og Rosenborg mener den avtroppende Haugesund-treneren har én måneds oppsigelsestid i sin kontrakt. FKH mener derimot at de har terminert en treårskontrakt Horneland skrev under på i oktober, og at det er den forrige kontrakten som gjelder. Den løper fram til 30. november 2019 og skal ikke ha noen klausuler som gjør at RBK kan hente ham, med mindre han blir frikjøpt.
Tidligere FKH-spiller Tor Arne Andreassen mener konflikten burde vært løst på en annen måte.
– Det er bare rot fra ende til annen. Det er bare tull og tøys. Alle har en mening rundt det. Det er noen som har gjort noe galt her, og jeg tror ikke det er noen av de tre partene som har alt på det rene. Jeg fatter det ikke, sa Andreassen til Eurosport.no lørdag kveld.
Fredag la han ut følgende melding da det ble kjent at Horneland skulle lede mandagens FKH-trening: «Blir litt av en stemning rundt frokostbordet på stadioen på mandag.»
– Jeg leste at han skulle møte på trening på mandag i Haugesund. Jeg ser ikke helt poenget med det hvis han likevel skal Rosenborg i februar, sa han til Eurosport.no i etterkant av meldingen.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12