• Se Brann - Ranheim søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Branns lovende talent Halldor Stenevik blir Strømsgodset-spiller etter sesongen, melder klubben på sin hjemmeside. Tidligere onsdag meldte BA at spilleren var klar for klubben og at overgangen ville bli offentliggjort i løpet av dagen.
Stenevik skal ha takket nei til ny kontrakt og går derfor til Godset når kontrakten hans går ut ved årsskifte. Derfor vil ikke Brann få overgangssum for spilleren, men har rett på utdanningskompensasjon. Unggutten har signert tre og et halvt års kontrakt med klubben.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN DAG SIDEN
– Godset har en satsing som jeg synes er spennende og de har lagt frem en god plan for min videre utvikling. Jeg gleder meg til å bli en del av klubben fra 1. januar, men først skal jeg avslutte på en god måte i Brann. Jeg har hatt en fantastisk tid her og har mye å takke Brann for, sier Stenevik til klubbens hjemmeside.
Eurosport.no har ikke lykkes med å komme i kontakt med Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo onsdag, men til klubbens hjemmeside sier han følgende.
– Halldor passer vår profil og har spennende ferdigheter som kler vår spillestil. Han er kvikk og energisk, ballsikker og god en mot en begge veier. Han kan spille både indreløper og kant, sier Flo.
I vårsesongen har midtbanespilleren vært på utlån til Nest-Sotra i OBOS-ligaen. Også i fjor høst var han på utlån til samme klubb.
I sølvsesongen 2016 fikk Stenevik debuten for Brann som 16-åring hjemme mot Viking. Midtbanespilleren spilte også siste serierunde mot Sarpsborg 08 og har til nå fått to kamper for rødtrøyene.
  • Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne?
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38