DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
Bolt fikk 20 minutter for Strømsgodset som innbytter i deres treningskamp mot Norges G19-landslag tirsdag.
Da Godset fikk corner mot tampen av kampen fikk 18 år gamle Christensen en beskjed fra sidelinjen som han syntes var overraskende.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31

– Måtte ta ham

– Jeg fikk beskjed av trenerteamet om at jeg måtte ta ham. Jeg stusset litt over hvorfor jeg skulle dekke opp Bolt, men jeg gjør som jeg får beskjed om. Nå var det å dekke opp Bolt, sier Christensen til Eurosport.no, med et smil om munnen.
Den legendariske sprinteren rager 1,95 meter over bakken og veier 94 kilo, ifølge Wikipedia. Start-talentet er 1,78 meter og bærer ifølge ikstart.no på 73 kilo. Derfor mente sørlendingen at han hadde et vanskelig utgangspunkt for å markere mannen som har løpt 100 meter på 9,58 sekunder.
– Får jeg beskjed så må jeg bare gjøre det. Men dersom ballen kommer på hodet hans på den corneren så hadde jeg nok slitt, sier unggutten, og legger til:
– Heldigvis gikk det bra.
Se intervjuet med Tobias Christensen her!

– Et stort fotballnavn

Tirsdag gjennomførte Kjetil Rekdal sin første økt som Start-trener etter at han ble klar for klubben fredag. På grunn av landslagssamling har ikke Christensen fått møtt sin nye trener ennå.
Det er et bekjentskap han gleder seg til å stifte.
– Jeg har troen på Rekdal og at han skal få til ting med oss. Det blir utrolig spennende, sier han, og legger til:
– Han er en av de største fotballnavnene, og det er bare kult at han kommer ned til oss på Sørlandet, sier Tobias Christensen.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55