• Derbylørdag: Se Strømsgodset - Vålerenga klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det er utrolig synd at vi har mistet Marcus ut sesongen, sier Mustafa Abdellaoue.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 PÅ 12:14
Onsdag ble det klart at Strømsgodsets storscorer Marcus Pedersen er ute resten av sesongen og må operere leddbåndskaden i skulderen. I hans fravær er det Mos som må skyte Strømsgodset til trygg grunn i de fire siste kampene.
Etter ha vært innbytter på vårparten har spissen fått mer tillit i de siste kampene av BP, men at konkurrenten er ute synes Mos er synd.
– Vi hadde trengt ham utrolig mye nå. Jeg synes jeg og Marcus spilte bra sammen på topp mot Sandefjord. Men slik er det. Jeg som spiss må levere varene nå og jeg er klar for det.

– Vi kjemper for å overleve

Mot Vålerenga lørdag trenger Godset poeng i kampen om å overleve i Eliteserien. Mos legger ikke skjul på hva det handler om.
– Vi kjemper for å overleve og nå må vi virkelig vise det også. Det hjelper ikke bare å snakke om det. Vi må vise det på banen også. Jeg tror alle skal få se det på banen mot Vålerenga.
– Er det fare for at det blir litt høye skuldre og at man ikke får ut det man er god for til en slik kamp?
– Det er absolutt fare for det. Det har kanskje vært noen kamper tidligere der vi har fått det også. At vi tenker for mye konsekvenser. Nå må vi drite i det, gi alt på banen og ikke tenke så mye på det. Det tror jeg vi skal klare mot Vålerenga.
  • Derbylørdag: Se Strømsgodset - Vålerenga klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne ukens podcast? Saken fortsetter under videoen:

– Tabellen lyver ikke

Kaptein Jakob Glesnes mener at Godset-spillerne ikke skal ha høye skuldre til de gjenstående kampene, og mener spillerne har innsett tidlig nok at de kan rykke ned.
– Det skal ikke være slik. Det er dette her vi lever for egentlig. Det er kampene i helgen vi ser frem til uansett om vi ligger i toppen eller slik som nå når vi sliter i bunnen. Det er litt ekstra spenning nå når det er slik det er. Samtidig er det dette vi holder på med hver eneste dag og det skal ikke spille så stor rolle, sier Glesnes til Eurosport.no.
Mos er gira på å gi gamleklubben Vålerenga en skikkelig nesestyver på lørdag.
– Vi hadde en god sesongoppkjøring og vi var gode, men vi har ikke fått det til år. Nå er vi der vi er. Tabellen lyver ikke. Nå er det snakk om å overleve. Da må vi gjøre alt for å klare å gjøre det. På lørdag er det Vålerenga som skal smake på det, sier spissen.
  • Derbylørdag: Se Strømsgodset - Vålerenga klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 PÅ 17:53
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08