– I dag kom et par representanter fra Kriminalomsorgen og satte på fotlenken rundt min ene ankel.
Slik starter Nicklas Bendtner innlegget på Instagram der han viser frem fotlenken han nå må gå med de neste 50 dagene. Se hele innlegget nederst i saken!
Rosenborg-spissen skal sone voldsdommen i Danmark og mister deler av oppkjøringen med klubben inn mot den nye sesongen.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Det var under landslagspausen at Bendtner havnet i en episode der han slo til en taxisjåfør som pådro seg dobbelt kjevebrudd. Bendtner skriver i innlegget at han nå skal ta straffen sin og skulle vært hele foruten hele saken. Han mener episoden og uenigheten burde vært løst på en annen måte.
– Istedenfor kom det ut av kontroll. Hvis jeg bare hadde betalt beløpet som takstameteret viste, hadde kanskje ikke min kjæreste og jeg blitt forfulgt av en bil med en rasende sjåfør bak rattet, og jeg hadde ikke vært nødt til å treffe en beslutning som jeg var nødt til på et brøkdel av et sekund, mens alt kokte.
Spissen uttrykker at han er uenig i dommen, men skriver at han droppet å anke fordi han ville være klar til sesongstart med Rosenborg. Spissen takker klubben for lojaliteten.
– Den mest lojale og varme arbeidsgiveren jeg har opplevd i min karriere, fortjener det. Det er på tide å gå videre fra noe som har tatt uforholsmessig lang tid.
Samtidig avslører dansken at han skal bruke tiden på å skrive en bok. Den skal handle om historier fra hans liv.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12