Torsdag starter RBK-spiller Nicklas Bendtner å sone sin voldsdom på 50 dager. Straffen sones med fotlenke i Danmark.
30-åringen skal sone 50 dager med fotlenke i sin egen leilighet i København, noe som betyr at han ikke er tilgjengelig på treningsfeltet med de andre RBK-spillerne før 22. februar.
Dermed går Bendtner glipp av de første treningene med Rosenborg i 2019, men klubbens daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, opplyser til Adresseavisen at det er lagt opp et treningsprogram for deres danske spiss.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
4 TIMER SIDEN
– Det er laget et konkret treningsprogram for ham i soningsperioden, som er utarbeidet av klubben og Nicklas sammen. Han kommer til å trene alene, og vil bli fulgt opp av vårt sportslige apparat. Han vil få anledning til å trene hver dag, sier Moe Dyrhaug.

Dobbelt kjevebrudd

Den 2. november ble den danske fotballspilleren dømt til 50 dagers ubetinget fengsel for vold mot en taxisjåfør i København.
Episoden skjedde i København under landslagspausen 9. september. Taxisjåføren pådro seg et dobbelt kjevebrudd. Kort før episoden hadde Bendtner og hans kjæreste Philine Roepstorff forlatt taxien uten å betale etter at sjåføren misforsto hvordan han skulle kjøre til Bendtners bosted.
Sjåføren kom etter paret for å kreve betaling og gikk ut av bilen. Han kastet en brusboks mot paret uten å treffe dem.
– Jeg følte meg truet og visste ikke hva som kunne skjedd med meg og min kjæreste etter at det ble kastet ting mot oss, forklarte Bendtner i retten.
Han ble ikke trodd og ble funnet skyldig i voldsbruk.
(©NTB)
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
7 TIMER SIDEN