Populære sporter
All sport
Vis alt

Bendtner frir til Solbakkens FCK: –Ville vært en drøm

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 25/03/2018 klokken 16:57 GMT+2

Rosenborg-spilleren mener det ville vært en drøm å spille for den danske mesterklubben og forteller at han ikke avslutter karrieren i Trondheim.

Nicklas Bendtner

Foto: Scanpix

– Jeg har en guideline for de neste årene. Ikke en plan, men en guideline. Og nei, den får du ikke vite. Jeg kommer ikke til å avslutte karrieren i Rosenborg, sier Nicklas Bendtner, overfor danske Ekstra Bladet.
Han legger ikke skjul på at FC København er en fristende destinasjon.

– Ville vært en drøm

– Det kan godt skje at jeg drar tilbake til Danmark. Og FCK ville det være en drøm uansett hvordan du vrir og vender på det. Det var den klubben jeg startet i, og jeg kan huske at jeg sto på nedre C med kamerater og så FCK spille da jeg var yngre mens vi sang med på sangene og syntes det var moro, sier han videre til avisen.
For han 30-åringen selv mener han fremdeles har mange år igjen som fotballspiller.
– Jeg kan i hvert fall si at jeg kommer til å spille fotball til jeg ikke kan mer. Og heldigvis, på grunn av min størrelse, behøver fart ikke være min største styrke om fem år. Se for eksempel på (Zlatan) Ibrahimovic, som kunne finne på å score 28 mål på en sesong selv om han ikke lenger var like hurtig, sier han.
Artikkelen fortsetter under videoen.
picture

Rosenborg slapp med skrekken da Bamba misset på overtid

Trente med FCK

På spørsmål fra avisen om han ser på en overgang til FCK som et naturlig neste skritt, svarer han slik:
– Nja, altså nå ligger fokus på Rosenborg og på VM. Og når VM er spilt er jeg sikker på at vi alle blir klokere på et tidspunkt.
Sommeren 2016 trente Bendtner med den danske hovedstadsklubben over en lengre periode, men endte opp i Nottingham Forrest i steden for.
Ekstra Bladet har vært i kontakt med FCKs norske trener Ståle Solbakken.
– Som jeg alltid har sagt så er Bendtner en venn av huset. Men det er en liten stund siden vi snakket sammen, skriver han i en SMS til avisen.
Sesongen har startet trått for spissen som ikke har scoret på sesongens to første kamper. Rosenborg står med ett poeng etter kampene mot Sarpsborg og Kristiansund.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame