Svenskene møtte Chile i det som lagets første av i alt fire testkamper før VM i Russland i midten av juni.
Chile, som ikke klarte å kvalifisere til sommerens fotballfest, tok ledelsen ved Arturo Vidal etter 22 minutter, men Sverige utlignet kun minuttet etterpå. Det var Ola Toivonen som ordnet 1-1.
Kampen så ut til å ende uavgjort, men helt på tampen dukket Marco Bolados opp og scoret Chiles vinnermål. Manchester United-stjernen Alexis Sánchez kom alene gjennom, men hans avslutningsforsøk ble reddet av Sveriges målvakt Kristoffer Nordfeldt.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
12 TIMER SIDEN
På returen ventet Bolados, som i sin landslagsdebut avgjorde kampen med sin 2-1-scoring.

– Unødvendig

Tapet var Sveriges første på Friends Arena under landslagssjef Janne Andersson.
– Det kjennes litt unødvendig, men det er et bra lag vi møtte. De er ballsikre og trykker oss tilbake. All kreditt til dem, sa målscorer Toivonen til TV 4 etter kampen.
Svenskene havnet i gruppe F i sommerens VM. Der er de sammen med Tyskland, Mexico og Sør-Korea.

Nakkegrep og strupetak

Til tross for at lørdagens oppgjør kun var en treningskamp, ble det temperatur inn mot pause da Sebastian Larsson fikk frispark i duell med Sánchez.
Chileneren ble liggende nede etter selv å ha pådratt seg frisparket, og Larsson ga tydelig beskjed om hva han mente om at stjernespilleren lå og vred seg i gresset.
Da styrtet Mauricio Isla til og gikk opp i ansiktet på Larsson. Tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig svarte med å ta nakkegrep på Isla, før både Arturo Vidal og Pablo Hernández tok strupegrep på Lustig.
Etter at spillerne hadde fått roet seg ned, valgte dommer Anthony Taylor å gi gult kort til Isla og Lustig.
– Det ble litt hett til tider, og de faller ganske lett. Når man smeller til, legger de seg ganske raskt og skriker på dommeren. Seb liker å dele ut noen smeller, mens Sánchez ikke liker å ta imot smeller, sa Sveriges venstreback Martin Olsson etter kampen, ifølge Aftonbladet.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
16 TIMER SIDEN