Den tidligere fotballspilleren har med seg den tidligere argentinske landslagsspilleren Matias Almeyda på laget.
Almeyda spilte for Lyn i 2007. Han spilte i en årrekke i italiensk Serie A. Nylig ledet den tidligere midtbanespilleren mexicanske Guadalajara til The Double.
Sandefjord Fotball bekrefter interessen fra Liverød og Almeyda, men avviser at partene er i forhandlinger om å få duoen med på eiersiden.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
– Det er ingen forhandlinger. Det er tull. Det kan jeg i alle fall bekrefte, sier Gunnar Bjønnes, leder i Sandefjord Fotball AS.
– Det har ikke vært en eneste formell samtale. Det har bare vært uformelle samtaler mellom Terje og meg, og det er sikkert flere måneder siden. Det er ikke kommet noe videre etter det. Om det kommer noe videre, er ikke sikkert, sier Bjønnes til NTB.

Ny trener?

Liverød, som gjennom årene har hentet flere søramerikanske spillere til norsk fotball, ønsker ikke å kommentere om han er på vei inn i Sandefjord Fotball. Sandefjordsmannen prøvde i 2008 å kjøpe seg inn i FC Lyn Oslo.
Flere ganger har Liverød forsøkt å hjelpe Sandefjord. Nå kan samarbeidet med klubben i hjembyen bli formalisert.
Etter hva NTB forstår er Almeyda spilt inn som mulig ny trener i Sandefjord. Argentineren har hatt stor suksess i Mexico. Hva et mulig samarbeid mellom SF og Liverød/Almeyda vil bety for nåværende trener Lars Bohinen er uklart.
– Jeg har aldri møtt Almeyda engang. Liverød er ett eller to år eldre enn meg. Hver gang han er hjemme i Sandefjord, så har vi litt samtaler og ikke noe mer enn det. Det vi snakker om er "hva gjør vi med Sandefjord Fotball for å bli en større klubb". Hvordan kan vi få tak i litt bedre spillere? Det handler om spillerlogistikk, sier Bjønnes.
– Jeg vet ikke om at det blir noe konkret ut av dette. Det er langt fram, sier lederen i Sandefjord Fotball AS.

Tilhører byen

Liverøds omfattende nettverk i Sør-Amerika kan gi Sandefjord en unik tilgang til spillere.
– Du må prøve å lete steder hvor ikke alle andre leter for å få tak i spillere til en overkommelig pris, sier Bjønnes.
– Er tanken å hente inn spillere for videresalg?
– Ikke nødvendigvis, bemerker lederen.
Det er uklart når partene møtes til nye samtaler om eierskapet i eliteserieklubben.
– Alle i klubben må være enig i å gjøre noe sånt. Dette er ikke noe one man-show fra min side, påpeker Bjønnes.
– Jeg eier en god del i AS-et og er styreformann, men jeg anser at dette er en klubb som tilhører byen. Du skal ikke skalte og valte med dette som om det var et privat firma. Dette har byen fått til, og så må vi finne veien videre, sier Bjønnes.
Liverød spilte i sin tid for forløperen Sandefjord Ballklubb. Han var også innom danske KB (forløperen til FC København). Amatørreglene hindret Liverød fra å få kamper for Vålerenga på 1980-tallet.
Sandefjord spiller borte mot Tromsø i Eliteserien søndag. Den kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4 fra 17.50.

Høydepunkter: Sandefjord - Sarpsborg 08

(©NTB)
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27