– Jeg er sterk og aggressiv, og spiller med hjertet utpå drakten for å vinne, sier Gregov til klubbens hjemmeside etter sin første trening, ivrig etter å bidra på sitt nye lag.
Det mener Ian Burchnall kommer godt med når de snart er i gang med Eliteseriens andre halvdel.
– Det er ingen hemmelighet at vi var på jakt etter en sterk forsvarsspiller. Vi har manglet erfaring i forsvaret, ikke teknisk, men fysisk, og det kommer han til å bidra med nå, sier Viking-treneren til Eurosport.no etter å ha sett nysigneringen i aksjon under sin første trening onsdag formiddag.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Og engelskmannen er full av lovord når han beskriver kroateren.
– Han er en god lagspiller og kom godt inn i gruppen med en gang. Han er en sterk og solid forsvarsspiller med mye erfaring som kommer til å bli viktig for oss i den posisjonen vi er i nå, sier en fornøyd Burchnall.

– Viktig brikke for oss

Viking ligger foreløpig nederst på tabellen, men Burchnall mener nysigneringen kan være med å snu Stavanger-lagets kamper til seirer.
– Det er i hvertfall planen, så får vi håpe det skjer. Vi har signert to spillere, men trenger å forsterke laget med enda flere.
Den 27-årige midtstopperen kommer rett fra ligaspill i den slovenske klubben FC Koper. Han har scoret fire mål i løpet av sine 181 kamper i karrieren, og gleder seg til å fortsette karrieren i Norge med Viking.
– Jeg hørte at det var et veldig bra land, og jeg ser nå etter ankomst at det er en bra organisasjon å være i. Det er topp klasse, noe jeg ble vitne til på den medisinske testen i går, og på første økt i dag, sier en glad Viking-spiller til klubbens hjemmeside.
Ian Burchnall valgte å kjøre fitnesstest i stedet for full trening med laget på den nye midtstopperen. Kroaten er likevel fornøyd med sitt første møte med laget.
– Det var bra for meg, litt lavt tempo første dag, men det er ok etter den lange dagen i går, sier Gregov som gjennomførte både reise til Norge og medisinsk test på tirsdag.
Vikings nye midtstopper er grunnet overgangsvinduet ikke klar til kamp før 6. august, hvor han debuterer hjemme på Viking Stadion mot Lillestrøm. Det gleder Viking-treneren seg til.
– Det er en stund til han kan spille for oss, men vi tror han kommer til å bli en viktig brikke for oss, avslutter engelskmannen.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38