Vålerenga går inn det som kan bli sesongens viktigste uke når både FK Haugesund og Aalesund gjester Intility Arena med kort mellomrom.
  • Se Vålerenga–FK Haugesund direkte på Eurosport Player og MAX torsdag kl. 19!
Oslo-klubben befinner seg i en dårlig steam med bare fire poeng på de siste syv kampene, og har for alvor blandet seg inn i nedrykksstriden.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Med fravær som Mohammed Abdellaoue, Daniel Fredheim Holm, Ernest Agyiri og Bård Finne har det vært vanskelig for trener Ronny Deila å finne gode offensive alternativer.
Nå kan det imidlertid se ut til at det foran torsdagens hjemmekamp mot medaljejagende Haugesund kan bli litt enklere for Vålerenga-sjefen. Bård Finne er nemlig tilbake i trening etter å ha tilbragt fire kamper på tribunen med en kneskade, og er aktuell allerede til torsdagens viktige hengekamp.
Klubben bekrefter på egen hjemmeside onsdag kveld at Finne er skadefri og inngår i VIFs bruttotropp til kampen.
Det kan gi Vålerenga sårt tiltrengt konkurranse i angrepsrekken. Hovedstadslaget har scoret nest færrest mål i Eliteserien dennes sesongen med sine 28 – bare hjelpeløse Viking står bokført med færre.

Vil teste Fridjónsson

En annen mann det også stilles spørsmål rundt foran torsdagens kamp er Samúel Fridjónsson. 21-åringen har vært på landslagsoppdrag Islands U21-landslag, og hadde sin siste kamp så sent som tirsdag kveld i Albania. Med retur til Valle onsdag, har Vålerenga-leiren uttrykt at de ønsker å se midtbanemannens tilstand an før de tar noen beslutninger.
Deila har tidligere hyllet Fridjónssons enorme fysiske kapasistet, så det kan likevel være lov å være smått optimistisk for de som ønsker å se islendingen i aksjon allerede tordag kveld.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27