Populære sporter
All sport
Vis alt

Belønnet med kontrakt etter drømmeuke: – En milepæl

Stian Thelen

Publisert 28/09/2017 klokken 17:51 GMT+2

Haugesunds Kristoffer Velde er blitt belønnet med proffkontrakt etter noen fantastiske uker for 18-åringen.

Kristoffer Velde

Foto: Scanpix

  • Se Odd – Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
18 år gamle Kristoffer Velde signerte torsdag en proffkontrakt med Haugesund. Nå skal Haugesunds unge talent spille i FKH-drakten frem til 2020.
Det har vært litt av noen uker for Velde. 18-åringen fikk debuten borte mot Sogndal i den 22. runden av Eliteserien. Mot Viking forrige helg ble det et drøyt kvarter på banen.
Minuttene var nok til å være med på å senke rivalen i vestlandsderbyet. Velde slo corneren inn i feltet til Vegard Skjerve som stanget ballen i mål til 2-1 seier.
– Å signere proffkontrakt med FK Haugesund er en milepæl for meg. Det har vært et mål hele veien som jeg nå kan hake av. Når det er sagt er det nå jobben virkelig begynner. Det er utrolig kjekt å vite at jeg skal tilbringe de neste årene i denne klubben, sammen med fine folk i en veldig fin gruppe, sier Velde til klubbens hjemmeside.
Leder for førstelaget Jostein Grindhaug er fornøyd med å ha sikret seg signaturen til den unge og lovende spilleren.
– Kristoffer er en ung, lovende og dedikert spiller med stort utviklingspotensiale og gode ferdigheter – ikke minst en mot en. Han har levert stabilt bra over lengre tid på rekruttlaget og vist godt igjen i treningshverdagen på A-laget. For oss var det derfor naturlig å tilby han proffkontrakt nå, sier Grindhaug til klubbens hjemmeside.
Haugesund er i full gang med å planlegge for neste sesong. Onsdag ble det klart at Torbjørn Kallevåg skal spille i FKH-drakten fra neste sesong av.
  • Se Odd – Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
picture

Dramatisk Rogalands-derby: Her knuser FKH poenghåpet til Viking

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame