– Vi har akseptert et bud på Krepin. Nå er det opp til spilleren om han ønsker å gå til den klubben, sier sportssjefen til SA.
Berntsen sier det ikke er 100 prosent sikkert at den interesserte klubben, som han ikke ønsker å si navnet på, stikker av med Diatta. Dette fordi spilleren selv vil trenge betenkningstid, samtidig som det er andre klubber inne i bildet.

Fortsatt interesse fra belgisk storklubb

Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Etter det Eurosport.no erfarer skal Sarpborg 08 tidligere ha avslått et bud på rundt 25 millioner for spilleren som ble kåret til årets gjennombrudd i Eliteserien.
Diatta var etter hva Eurosport.no forstår, nær en overgang til Club Brugge i sommer. Tidligere i desember bekreftet agent Youssopha Fall at den belgiske storklubben fortsatt er interessert i spilleren.
– Det er en del rykter, men Club Brugge er interessert sammen med noen franske og tyrkiske klubber, sa Fall til Eurosport.no.
– Han trenger å gå til en klubb der han får spilletid. Club Brugge ville vært en god overgang for ham.
Diatta har tidligere uttalt at han er positiv til en overgang til belgisk fotball.
– Ja, det er et bra steg for meg. Om Sarpsborg 08 er klar til å selge, er det greit. Om det ikke blir salg, er det også greit, sa Diatta til Eurosport.no da.
Eurosport.no har ikke lyktes i å få en kommentar fra agenten fredag ettermiddag.

Planlegger neste år uten Diatta

Klubben skal starte opp igjen med treninger i begynnelsen av januar, men det er enn så lenge uvisst om senegaleseren vil være til stede da.
– Vi planlegger neste sesong uten Krepin, men han er hjertelig velkommen til å bli hos oss hvis han ønsker det, sier Berntsen til SA.

Diatta serverte Rosted med en nydelig hælflikk

Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22