Krépin Diattas fremtid i Sarpsborg 08 er usikker etter en flott høstsesong hos den tapende cupfinalisten. Flere klubber jakter på 18-åringens signatur og trolig vil spilleren forlate sarpingene i vinter.
Etter det Eurosport.no erfarer skal Sarpsborg 08 tidligere ha avslått et bud på rundt 25 millioner kroner for spilleren som ble kåret til årets gjennombrudd i Eliteserien.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 PÅ 17:59

Bekrefter interesse fra belgisk klubb

I sommer skal senegaleseren ha vært nær en overgang til den belgiske storklubben Club Brugge. Etter det Eurosport.no kjenner til har klubbene fortsatt samtalene. Spillerens agent Youssopha Fall bekrefter at belgierne fortsatt ønsker seg spilleren.
– Det er en del rykter, men Club Brugge er interessert sammen med noen franske og tyrkiske klubber, forteller Fall til Eurosport.no.
Agenten roser Sarpsborg 08 for måten de har behandlet spilleren på. Spesielt med tanke på språket. Diattas morsmål er fransk, men i Sarpsborg 08 har han lært seg engelsk godt. Fall mener det gjør at klienten hans ikke nødvendigvis trenger å gå til et land der de snakker fransk.

– En god overgang for ham

Da Eurosport.no søndag konfronterte 18-åringen om Club Brugge vil være en god klubb for ham, var Diatta klar på at det fristet.
– Ja, det er et bra steg for meg. Om Sarpsborg 08 er klar til å selge, er det greit. Om det ikke blir salg, er det også greit, sa Diatta til Eurosport.no da.
Agenten støtter Diattas syn og tror den belgiske klubben ville vært et godt steg.
– Han trenger å gå til en klubb der han får spilletid. Club Brugge ville vært en god overgang for ham. Det er en god klubb, fordi de gir sjansen til unge spillere og gir de spilletid. Jeg tror han kan få en god og fin utvikling i den klubben som gjør ham klar til å ta de neste steget, sier Fall til Eurosport.no.
Club Brugge leder den belgiske toppdivisjonen med seks poeng foran Charleroi og syv poeng ned til Anderlecht.

Diatta serverte Rosted med en nydelig hælflikk

Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55