Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter Diatta-interesse: – Ville vært en god overgang for ham

Stian Thelen

Publisert 06/12/2017 klokken 18:16 GMT+1

Krépin Diattas agent mener Club Brugge vil være et godt steg for klienten hans.

Krepin Diatta

Foto: Scanpix

Krépin Diattas fremtid i Sarpsborg 08 er usikker etter en flott høstsesong hos den tapende cupfinalisten. Flere klubber jakter på 18-åringens signatur og trolig vil spilleren forlate sarpingene i vinter.
Etter det Eurosport.no erfarer skal Sarpsborg 08 tidligere ha avslått et bud på rundt 25 millioner kroner for spilleren som ble kåret til årets gjennombrudd i Eliteserien.

Bekrefter interesse fra belgisk klubb

I sommer skal senegaleseren ha vært nær en overgang til den belgiske storklubben Club Brugge. Etter det Eurosport.no kjenner til har klubbene fortsatt samtalene. Spillerens agent Youssopha Fall bekrefter at belgierne fortsatt ønsker seg spilleren.
– Det er en del rykter, men Club Brugge er interessert sammen med noen franske og tyrkiske klubber, forteller Fall til Eurosport.no.
Agenten roser Sarpsborg 08 for måten de har behandlet spilleren på. Spesielt med tanke på språket. Diattas morsmål er fransk, men i Sarpsborg 08 har han lært seg engelsk godt. Fall mener det gjør at klienten hans ikke nødvendigvis trenger å gå til et land der de snakker fransk.

– En god overgang for ham

Da Eurosport.no søndag konfronterte 18-åringen om Club Brugge vil være en god klubb for ham, var Diatta klar på at det fristet.
– Ja, det er et bra steg for meg. Om Sarpsborg 08 er klar til å selge, er det greit. Om det ikke blir salg, er det også greit, sa Diatta til Eurosport.no da.
Agenten støtter Diattas syn og tror den belgiske klubben ville vært et godt steg.
– Han trenger å gå til en klubb der han får spilletid. Club Brugge ville vært en god overgang for ham. Det er en god klubb, fordi de gir sjansen til unge spillere og gir de spilletid. Jeg tror han kan få en god og fin utvikling i den klubben som gjør ham klar til å ta de neste steget, sier Fall til Eurosport.no.
Club Brugge leder den belgiske toppdivisjonen med seks poeng foran Charleroi og syv poeng ned til Anderlecht.
picture

Diatta serverte Rosted med en nydelig hælflikk

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame