Scanpix

Bekrefter Diatta-interesse: – Ville vært en god overgang for ham

Bekrefter Diatta-interesse: – Ville vært en god overgang for ham

06/12/2017 18:07Oppdatert 06/12/2017 18:16

Krépin Diattas agent mener Club Brugge vil være et godt steg for klienten hans.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Krépin Diattas fremtid i Sarpsborg 08 er usikker etter en flott høstsesong hos den tapende cupfinalisten. Flere klubber jakter på 18-åringens signatur og trolig vil spilleren forlate sarpingene i vinter.

Etter det Eurosport.no erfarer skal Sarpsborg 08 tidligere ha avslått et bud på rundt 25 millioner kroner for spilleren som ble kåret til årets gjennombrudd i Eliteserien.

Bekrefter interesse fra belgisk klubb

– Det er en del rykter, men Club Brugge er interessert sammen med noen franske og tyrkiske klubber, forteller Fall til Eurosport.no.

Agenten roser Sarpsborg 08 for måten de har behandlet spilleren på. Spesielt med tanke på språket. Diattas morsmål er fransk, men i Sarpsborg 08 har han lært seg engelsk godt. Fall mener det gjør at klienten hans ikke nødvendigvis trenger å gå til et land der de snakker fransk.

– En god overgang for ham

Agenten støtter Diattas syn og tror den belgiske klubben ville vært et godt steg.

– Han trenger å gå til en klubb der han får spilletid. Club Brugge ville vært en god overgang for ham. Det er en god klubb, fordi de gir sjansen til unge spillere og gir de spilletid. Jeg tror han kan få en god og fin utvikling i den klubben som gjør ham klar til å ta de neste steget, sier Fall til Eurosport.no.

Club Brugge leder den belgiske toppdivisjonen med seks poeng foran Charleroi og syv poeng ned til Anderlecht.

Video - Diatta serverte Rosted med en nydelig hælflikk

-01:-01
0
0