100-årsfesten til Rosenborg endte på ingen måte som man ønsket i Trondheim. 1-1 mot Lillestrøm gjør at Odd kan ha like mange poeng som RBK med seier i morgen.
En svak forestilling ble avsluttet med pipekonsert fra tribunen. Klubben svarte imidlertid med å sende opp fyrverkeri på grunn av 100-årsmarkeringen, til tross for at de færreste trøndere nok mener at «fyrverkeri» var beskrivende for fotballen som ble spilt ute på Lerkendal.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
«Feiringen» ble ikke akkurat tatt godt imot blant alle supportere. Likevel var det enkelte som så et humoristisk poeng i det, blant annet gjestenes supportere. Under følger et lite utvalg blant de mange reaksjonene:

– Utilgivelig

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen var naturligvis ikke fornøyd etter kampen.
– Vi er skuffet og irriterte på oss selv for at vi ikke presterer bedre. Når vi bruker en time på å bryte ned Lillestrøm, så gir vi fra oss initiativet – det er ikke likt oss. Det må vi få gjort noe med. Vi slipper de inn i kampen etter at vi scorer. Det er utilgivelig, sier RBK-treneren til Eurosport.
– Vil man få spillet til å sitte så mye at det nesten blir som en tvangstrøye?
– Ja, det er klart vi vil veldig mye, så blir vi litt utålmodige når det ikke sitter helt. Vi må bare tilbake på treningsfeltet å få bevegelser til å sitte. Vi er ikke der akkurat nå. Vi må spille på oss selvtillit.
– Kommer festen i kveld til å bli like bra selv om det ble slik?
– Nei, jeg tror nok at det blir en rolig fest for oss. Vi har ikke noen grunn til å feire noen verdens ting sånn fotballmessig, så får vi være med å feire at Rosenborg blir 100 år, sier RBK-treneren.
Eurosport.no har ikke lyktes i å få en kommentar fra Rosenborg på om det ble vurdert å droppe fyrverkeriet etter kampen.

Lillestrøm og Kippe snøt Rosenborg

Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52