Forventningene var store til Ronny Deilas ankomst i Vålerenga før sesongen. Oslo-klubben hadde funnet sin frelser. Mannen som skulle ta VIF opp i toppen av norsk fotball igjen, men så langt i sesongen har resultatene vært under forventningene.
Mot Rosenborg viste Vålerenga at formen er i anmarsj. VIF vartet opp med god fotball og viste helt andre takter enn tidligere i sesongen. Det var fullt fortjent at Herman Stengel utlignet fem minutter før slutt.
Se Stengels scoring. Saken fortsetter under videoen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56

– Det er orgasmisk

Etter kampen var Deila rørt etter å ha sett hva spillerne leverte.
– Det er orgasmisk. Det er det beste som fins. Det er så deilig. Hele stadionen, Klanen... Det er derfor vi driver med fotball. Dette er et siruks. Vi skal være stolte og det kan vi være i dag, sier Deila til Eurosport om Stengels utligning.
Se hele intervjuet med Vålerenga-treneren. Saken fortsetter under videoen.
Årsbeste. Det var dommen fra Vålerenga-treneren. Nå vil han bruke prestasjonen mot Rosenborg til å skape hjemmearenaen som et Vålerenga-fort.
– Jeg er stolt av guttene. De jobber steinhardt. De spiller fotball. Det er ingen som skal komme på denne stadionen og tro at de skal være best. Jeg er drit lei av det som har vært og sånn. Men det er gjort. Dette laget er så godt som de viser i dag. Da er det ingen i Norge som skal tro at de bare skal komme her for å vinne. Den mentaliteten må vi jobbe oss frem til og så må vi holde oss tilgjengelige slik at vi får kontinuiteten, forteller Deila, og fortsetter.
– De står i 90 minutter. Rosenborg er gode og får en sjanse til å score. Det var en flott fotballkamp, forklarer VIF-treneren.
Saken fortsetter under videoen.

Høydepunkter: Vålerenga - Rosenborg

– Vi skal være sjefer her

Skader har gitt utfordringer tidlig i sesongen, men nå begynner Vålerenga å få en skadefri tropp. Det tror Deila vil gi utslag i form av poeng og den første smakebiten kom mot Rosenborg.
– Da viser vi hva som bor i laget. Vi skal utvikle oss. Vi skal bli bedre. Vi kom til Ullevaal i dag og viste at vi skal være sjefer her. Det er det vi skal være i fremtiden, forteller han.
Også målscorer Stengel mener at det er i ferd med å løsne for Vålerenga-spillerne.
– Det er deilig at det begynner å sitte litt mer i dag. Det er løp. Det er mer trøkk. Du ser at det er folk som vil utpå her. Det er det vi må legge ned i hver eneste kamp. Vi må løpe og kjempe for å få ut finspillet, forteller Stengel til Eurosport.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09