Milan Jevtovic (24) har vært utlånt til Rosenborg fra tyrkiske Antalyaspor denne sesongen.
Serberen har markert seg som en viktig spiller for seriemesterne denne sesongen, og har vært tydelig på at han ønsker å bli med klubben videre etter at låneavtalen går ut.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
I GÅR PÅ 18:04
Slik blir det imidlertid ikke. Det bekrefter Jevtovic selv overfor Adresseavisen.
– Statusen min er at jeg avslutter sesongen her, og så blir jeg ikke værende. Det er 100 prosent sikkert at jeg ikke blir her, sier han til avisen torsdag.
Dermed har 24-åringen fire kamper igjen i hvitt og svart, før han returnerer til Tyrkia. Serberen selv vet ikke årsaken til at han ikke får ønsket sitt om å gjøre Rosenborg-utlånet til en permanent overgang, og sier han er lei seg for at det ikke ble en realitet.
– Jeg er veldig lei meg for ikke å bli værende. Her har jeg vært glad hele tiden, og alle er fantastiske mennesker.Jeg har spilt her i ett år, tatt to trofeer og spilt i Europaligaen for første gang. Jeg kommer aldri til å glemme året mitt i Rosenborg, sier han.
Torsdag tar Jevtovic og lagkameratene imot Viking hvor seriegull skal deles ut og feires på Lerkendal. Deretter venter Europa League-oppgjøret mot Real Sociedad den påfølgende torsdagen, før Eliteserie-sesongen rundes av borte mot Odd.
Jevtovic' får sin siste opptreden i Rosenborg-drakt borte mot Vardar i Skopje. Hvor veien går etter returen til Tyrkia vet hovedpersonen ikke selv, men kan fortelle at flere klubber ønsker hans tjenester, blant dem Røde Stjerne.
– Da jeg begynte å spille fotball var drømmen min å spille for Røde Stjerne. Om jeg ikke får en ny klubb et annet sted i Europa tror jeg at jeg drar dit, sier Jevtovic.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19