Strømsgodset - Sandefjord 1-0:
Det ble en skikkelig forsvarskamp mellom Strømsgodset og Sandefjord i Eliteserien lørdag kveld.
Vertene bød opp til fest på eget gress, men slet lenge med å finne hullen i Sandefjords solide forsvarsmur og fikk det ikke helt til på den siste tredjedelen.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Ikke før Tokmac Nguen kombinerte lekkert med Bassel Jradi i det 65. minuttet. Førstnevnte fyrte av rett utenfor sekstenmeteren til Sandefjord og ballen curlet inn i det lengste hjørnet. En nydelig scoring av Godset-spilleren.

Se målet her!

– Et smykke av en scoring

Scoringen holdt til at Strømsgodset tok tre poeng mot Sandefjord. Seieren var Godsets andre denne sesongen. Matcvinneren synes det var godt med tre poeng igjen etter tre kamper uten seier.
– Det var fint å få den inn foran Godsetunionen. Vi trengte den litt nå, så synes jeg vi fortjente det, sier Nguen til Eurosport.
– Et smykke av en scoring av Tokmac. Først spiller han vegg før han banker inn scoringen, sa Eurosports ekspertkommentator Bengt Eriksen.
Nguen fryktet aldri at de tre poengene skulle ryke i sluttminuttene. Da satte Sandefjord et skikkelig press på hjemmelaget og skapte flere fine muligheter.
– Jeg synes vi hadde bra kontroll på de. De siste 15 føler jeg at vi hadde litt press på oss, men vi er såpass gode i boksen at vi holder unna, forteller Nguen til Eurosport.

Lettet Skullerud: – Veldig god følelse

Godset-trener Tor Ole Skullerud var veldig lettet etter å ha ledet laget til tre poeng. Sluttminuttene ble nervepirrende for treneren.
– Følelsen er veldig god med tanke på at vi fikk de tre poengene vi trengte, men så var den ikke særlig god de siste 20 minuttene etter scoringen. Det var hektisk og det var litt unødvendig at vi ga bort initiativet veldig. Vi startet andre omgangen veldig bra. Første del av andre omgang er vår beste del av kampen, sier Skullerud.
Sandefjord-trener Lars Bohinen var fornøyd med spillernes innsats etter tapet. Gjestene slet med skader på flere spillere før kampen og spilte til tider godt mot Strømsgodset. Spesielt mot slutten av kampen ble det veldig spennende.
– Vi har seks spillere som ville ha startet i dag som er ute. På bakgrunn av det synes jeg guttene gjør en fantastisk bra bortekamp. Vi har kontroll i lange perioder, men vi misset en gang og da smalt det, oppsummerer Bohinen til Eurosport etter kampen.

– Jeg ble felt

Det skjedde lite i den første omgangen på Marienlyst, men i det 24. minuttet ville bortelaget ha straffe. Sandefjord-spiller Markus Naglestad gikk i bakken innenfor sekstenmeteren i etter en løpsduell med Godsets Jonathan Parr.
Spissen ropte på straffe, men dommer Tore Hansen innfridde ikke Sandefjord-spillerens ønske.
– Du får ikke frispark for å falle. Det så ikke ut til å være i nærheten av felling ut i fra de bildene, konkluderte Eurosports ekspertkommentator Bengt Eriksen.
Men inn til pause var Naglestad sikker i sin sak. Det skulle ha vært straffe.
– Jeg ble felt. Uten tvil. Når han ser den på repisen i kveld kommer han til å være enig med meg, fortalte Naglestad til Eurosport.

Nydelig Nguen-scoring

Det ble mer fart i kampen etter pause og Strømsgodset styrte en del av spillet. Overtaket gjorde at hjemmelaget skapte en del farlige muligheter i innledningen av kampen, men uttellingen kom ikke før i det 65. minuttet. Tokmac Nguen kombinerte fint med Bassel Jradi utenfor sekstenmeteren. Nguen klinket inn 1-0 til hjemmelaget på lekkert vis.
En nydelig scoring av Nguen.
– Han har bydd på finter og nærteknikk, men så antenner han den kruttpakken når han får muligheten og klaske inn 1-0 til Godset, kommenterte ekspertkommentator Bengt Eriksen.
Sandefjord skapte litt og trøkket hjemmelaget bakover. Bortelaget var nær scoring da Pau Morer fyrte av et skudd på Godsets sekstenmeteren, men ballen gikk like utenfor mål. Dermed endte det med 1-0 seier til vertene.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Slo tilbake med seier etter «helvetesuke»
15/08/2021 PÅ 19:53