Brann har den siste tiden jobbet febrilsk med å løse en keeperkrise som plutselig har oppstått mellom De syv fjell.
Piotr Leciejewski (32), som åpenlyst har ønsket seg hjem til Polen, har stort sett sittet på tribunen med lyskeproblemer siden overgangen til Zaglebie Lubins falt gjennom.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Da det ble klart at andrekeeper Alex Horwath (30) mister resten av sesongen med en håndleddskade, satt klubben bare igjen med 18 år gamle Markus Olsen Pettersen, samtidig som overgangsvinduet var stengt.
Leiciejewski var imidlertid tilbake i målet da Brann tok imot Haugesund til treningskamp i landslagspausen, men nå har Brann sikret seg enda et alternativ på keeperplass.
Tidligere Aalesund- og Strømsgodset-keeper Lars Cramer (26) har skrevet under en kontrakt ut sesongen med bergenserne. Det melder Bergens Tidende onsdag formiddag.
Den klubbløse 26-åringen la egentlig opp etter forrige sesong, kunne dermed hentes inn til tross for at overgangsvunduet for norske klubber stengte 17. august. Den nye keeperen måtte være utviklet i en norsk klubb, være kontraktsløs og ha spilt profesjonelt i sin forrige klubb.
– Med tanke på alt vi har sagt, om hvor smalt markedet var, med begrenseningene, var han et navn som pekte seg tidlig ut, sier sportssjef Rune Soltvedt til avisen.
Soltvedt forteller videre at han er fornøyd med å få keeperen, som også har en fortid i svenske Kalmar, på plass – spesielt med tanke på de vanskelige omstendighetene.
– Det var jækla deillig å få dette til. Vi vet at han har vært på et veldig bra nivå. Han har holdt seg litt i gang, trent og hatt det kjekt med fotballen. For oss handlet dette om å få inn et alternativ i trening og kamp, og det har vi nå, sier Soltvedt.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26