Hovland gikk rett inn i lagoppstillingen som kaptein og dannet stopperpar med veteran Kjetil Wæhler. De to holdt unna helt fram til det 68. minutt, da Frederik Gytkjær dukket opp og satte inn 1-0 etter en kontring.
Dansken hadde vært på banen i ett minutt da han satte inn scoringen som gjør at Sogndal på kvalifiseringsplass har Tromsø pustende i nakken etter at Tromsø vant 5-0 mot Sarpsborg søndag.
– Vi taper på en unødvendig feil og kontring i mot. Det er bittert, sier Hovland til Eurosport.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
På Fosshaugane slet vertene med å komme til de store sjansene etter FKHs ledermål. Eirik Bakkes mannskap flyttet opp tungt skyts mot slutten av kampen i et forsøk på å få utligningsmålet, men Haugesund-laget holdt som regel godt unna
Saken fortsetter under videoen:

Gytkjær spolerte Hovland-comebacket

Kampen utviklet seg til å bli en kamp av det fysiske slaget med mange tøffe dueller, og Sogndal flyttet opp midtstopper Reiss Greenidge på overtid.
Han var involvert i feltet da ballen plutselig endte i føttene på Martin Ramsland på fem meter. Kraftspissen gikk for kraft fremfor presisjon og dunket ballen til side for Per Kristian Bråtveits mål. Det var også den siste muligheten Sogndal fikk til å redde et poeng.
Haugesund ligger på femteplass med 33 poeng.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26