– Det er skuffende. Vi burde har fått mer ut fra denne kampen her, sier Ghayas Zahid til Eurosport.
Det ble kun ett poeng for Vålerenga mot hjemmesterke Kristiansund mandag kveld. Etter kampen var Vålerengas ving frustrert med måten vertene spilte fotball på.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Saken fortsetter under videoen:

Zahid redder poeng for Vålerenga

– Det er så mye piss at det er helt sykt

22-åringen er bekymret for utviklingen til norsk fotball og mener at spillestilen til flere norske lag, inkludert Kristiansund, kan være skadelig for norsk fotball.
– Jeg tror ikke jeg har sett et lag slå flere lange baller. Det er så mye piss at det er helt sykt, men slik er det. Det blir bare mer og mer av det i Norge. Vi kan ikke gjøre noe med det. Vi gjør også en svak kamp og burde ha fått med oss noe mer herfra. Vi burde tatt tre poeng herfra. Vi får ta med oss det positive, at vi ikke tapte og ikke har gjort det på mange kamper, sier Zahid.
Han mener at lagene ikke bare ødelegger for motstanderen, men også for seg selv.
– Jeg skjønner ikke at folk vil spille for et slikt lag. Jeg skjønner ikke hva de får ut av det. De skal ha for at de jobber hardt, men det gjør alle sammen. Enten så kommer de til å ligge i bunnen eller så rykker de ned. Jeg vet ikke hva de får ut av å bare dunke ballen i luften. Det ødelegger norsk fotball, sier Zahid.

– Det er en klassespiller

Konfrontert med kritikken svarer Kristiansunds trener, Christian Michelsen, slik:
– Vi fokuserer på eget lag. Vi har et lag som har mange spisskompetanser. I dag valgte vi å gå for en litt sånn kontringsvariant. Jeg synes vi lykkes veldig bra i perioder og produserer store sjanser, selv om Vålerenga er det førende laget og de er veldig god. All honnør til guttene der, men vi følte at våre sjanser i dag lå i steinhard jobbing sammen og overganger. Vi har flinke folk på topp og var nære ved å straffe de, sier KBKs trener.
Zahid ryktes bort fra Vålerenga og til utlandet. Michelsen sender et lite stikk til Vålerengas angriper og lover en annen spillestil om 22-åringen skulle, mot formodning, komme til Kristiansund.
– Det er en klassespiller. Da skulle vi også ha spilt litt annerledes, sa en humørfylt KBK-trener.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56