Scanpix

Eurosports ekspert tror Ángel kan bli en attraksjon i Eliteserien: – Har en høy X-faktor

Eurosports ekspert tror Ángel kan bli en attraksjon i Eliteserien: – Har en høy X-faktor

06/12/2017 13:31Oppdatert 06/12/2017 14:58

José Ángel har signert ny kontrakt med Bodø/Glimt. Det liker Eurosports fotballekspert Roger Risholt.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Etter en sterk sesong rykket Bodø/Glimt opp til Eliteserien på imponerende vis i høst. Nå er det klart at José Ángel (25) blir med de gulkledde opp en divisjon.

I starten av Glimt-karrieren var spanjolen inn og ut av laget før han etter hvert etablerte seg på midtbanen og ble en viktig profil for klubben i jakten på opprykk. Faktisk har Glimt kun tapt èn kamp med ham på banen. Det var i 7. runde da Sandnes Ulf vant 3-0. Totalt ble det 22 kamper og to assist på spanjolen.

Eurosports fotballekspert Roger Risholt er sikker på at Ángel vil bli en attraksjon i Eliteserien om han takler tempoet.

– Han har de kvalitetene for å bekle den dype rollen i 4-3-3. Det er et internasjonlt snitt på måten han slår pasninger på. Han er veldig flink til å tre ballen opp i mellomrom og han har en høy X-faktor. I årets sesong i OBOS-ligaen var det han og Amahl Pellegrino som hadde en X-faktor, men der Pellegrino er en avslutter er Ángel den tredje eller fjerde sist ballen. Han får vanskelige pasninger til å se så lette ut å slå, sier Risholt til Eurosport.no.

Eurosports fotballekspert er fan av spanjolens venstrefot, men er litt skeptisk til farten og forflyttingseven til 25-åringen.

– Han bruker overblikket sitt og er ikke en typisk ballforflytter som bare slår ballen videre. Han slår den opp og forbi et ledd. Det er få som gjør det, selv i Eliteserien. Det er tempoet og forflyttingsevnen jeg er skeptisk til, men får han tid med ballen blir han god, fortsetter Risholt.

0
0