Sandefjord er i disse dager på jakt etter en erstatter til Aalesund-klare Lars Bohinen. I den anledning seiler Morten Tandberg opp som et av de heteste navnene.
Eliteserie-klubben og Tandberg skal allerede ha vært i kontakt, og Eurosport.no blir fortalt at den tidligere VIF-assistenten regnes som en opplagt kandidat til jobben. Det er i tillegg tre andre aktuelle kandidater.
Geir Ludvig Fevang er midlertidig trener til en erstatter er på plass.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33

Vil tilbake som hovedtrener

Tandberg var assistenttrener i Vålerenga frem til midten av desember.
– Det har vært tre spennende og begivenhetsrike sesonger i Vålerenga, men nå søker jeg nye utfordringer, sa Tandberg til VIFs hjemmeside.
Videre åpnet den tidligere Bærum-treneren for igjen å bli hovedtrener.
– Det er i utgangspunktet som hovedtrener jeg vil tilbake som nå, men jeg er også åpen for andre spennende prosjekter, sa Tandberg i desember.

Bekrefter samtaler med fire kandidater

Daglig leder i Sandefjord Fotball, Per Ketil Berg, bekrefter til Eurosport.no at de nå er nede i fire kandidater til jobben.
– Vi håper å ha en trener klar om ikke så lenge, sier han, og understreker at det etter alt å dømme senest blir klart neste uke.
– Hva kan du si om de fire gjenstående kandidatene?
– Alle er gode kandidater. Vi har fått et veldig bra inntrykk av de. Det har vært mange kandidater, og mange gode, så det har vært krevende å velge ut. Det er sånn sett en heldig situasjon. Vi er veldig trygge på at det blir en bra løsning, forsikrer han.
Han vil ikke kommentere om Tandberg er aktuell.
– Jeg ønsker ikke å kommentere navn i det hele tatt. Det er mange vi har snakket med eller hatt på blokken, sier han.
Ifølge Sandefjords Blad bestod listen av seks til åtte navn i forrige uke. Det var da kandidater fra Norge, Sverige og Danmark.
Berg presiserer at de er opptatt av å finne noen som passer strategien og tankesettet til klubben, samtidig som de vil ta et skritt videre. Klubben ønsker å beholde tre-backslinjen.
Tandberg har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser tirsdag ettermiddag.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22