Populære sporter
All sport
Vis alt

VIF-assistent ferdig i klubben

Stian Thelen

Oppdatert 08/12/2017 klokken 14:57 GMT+1

Morten Tandberg gir seg i Vålerenga. Nå vil den tidligere Bærum-treneren satse på en karriere som hovedtrener.

Morten Tandberg

Foto: Scanpix

Ronny Deilas assistent Morten Tandberg er ferdig i Vålerenga. 38-åringen gir seg i klubben og vil nå satse på en karriere som hovedtrener. Tandberg har tidligere trent Bærum opp fra 3. divisjon til OBOS-ligaen og tok laget ut i kvalifisering til Eliteserien i 2014 der Mjøndalen ble for sterke.
Etter bragden med bæringene hentet Kjetil Rekdal ham til Vålerenga som assistent.
– Det har vært tre spennende og begivenhetsrike sesonger i Vålerenga, men nå søker jeg nye utfordringer. Jeg vil benytte anledningen til å få takke spillere og ansatte i klubben for tiden her, og ønsker alle lykke til videre, sier Tandberg til klubben hjemmeside.
Til Eurosport.no forteller han at han nå ikke helt vet hvor veien videre går, men er veldig interessert i å returnere som hovedtrener.
– Jeg har tidligere vært hovedtrener i Bærum i fire år. Da jeg ga med der og gikk inn i Vålerenga var det fordi jeg følte at den rollen var spennende og riktig steg for meg. Det er i utgangspunktet som hovedtrener jeg vil tilbake som nå, men jeg er også åpen for andre spennende prosjekter, sier Tandberg.
Dermed skjer det store endringer i det sportslige apparatet i Vålerenga foran 2018-sesongen. Torsdag ble det kjent at Lars Tjærnås blir ny sjefsspeider samtidig som Jørgen Ingebrigtsen blir ny sportslig leder.
VIF-trener Ronny Deila takker Tandberg for innsatsen gjennom tre år i klubben.
– Jeg vil takke Morten for den gode innsatsen han har lagt ned for Vålerenga. Det har vært både spennende og lærerikt å jobbe med han, og jeg ønsker han lykke til videre, sier Deila til klubbens hjemmeside.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame