Ronny Deilas assistent Morten Tandberg er ferdig i Vålerenga. 38-åringen gir seg i klubben og vil nå satse på en karriere som hovedtrener. Tandberg har tidligere trent Bærum opp fra 3. divisjon til OBOS-ligaen og tok laget ut i kvalifisering til Eliteserien i 2014 der Mjøndalen ble for sterke.
Etter bragden med bæringene hentet Kjetil Rekdal ham til Vålerenga som assistent.
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08
– Det har vært tre spennende og begivenhetsrike sesonger i Vålerenga, men nå søker jeg nye utfordringer. Jeg vil benytte anledningen til å få takke spillere og ansatte i klubben for tiden her, og ønsker alle lykke til videre, sier Tandberg til klubben hjemmeside.
Til Eurosport.no forteller han at han nå ikke helt vet hvor veien videre går, men er veldig interessert i å returnere som hovedtrener.
– Jeg har tidligere vært hovedtrener i Bærum i fire år. Da jeg ga med der og gikk inn i Vålerenga var det fordi jeg følte at den rollen var spennende og riktig steg for meg. Det er i utgangspunktet som hovedtrener jeg vil tilbake som nå, men jeg er også åpen for andre spennende prosjekter, sier Tandberg.
Dermed skjer det store endringer i det sportslige apparatet i Vålerenga foran 2018-sesongen. Torsdag ble det kjent at Lars Tjærnås blir ny sjefsspeider samtidig som Jørgen Ingebrigtsen blir ny sportslig leder.
VIF-trener Ronny Deila takker Tandberg for innsatsen gjennom tre år i klubben.
– Jeg vil takke Morten for den gode innsatsen han har lagt ned for Vålerenga. Det har vært både spennende og lærerikt å jobbe med han, og jeg ønsker han lykke til videre, sier Deila til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Fagermo åpner for spissbytte i Vålerenga i sommer
16/06/2022 PÅ 14:32
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49