Populære sporter
All sport
Vis alt

Helland med giftig stikk til Brann etter Heltne Nilsen-salget

Eirik Fure

Oppdatert 30/07/2018 klokken 16:16 GMT+2

Rosenborgs Pål André Helland er klar på at Brann mister en god fotballspiller, og så samtidig en mulighet til å slenge et stikk til serielederen i Bergen.

Helland

Foto: Eurosport

LERKENDAL (Eurosport.no):
Pål André Helland og Sivert Heltne Nilsen er ikke bare to som har konkurrert om Eliteserie-gull de siste månedene.
De to er også gode kompiser, blant annet fra tiden i Hødd.
Ikke overraskende har derfor Helland fått med seg at Brann-spilleren har vært ryktet til Horsens de siste dagene, og mandag kom bekreftelsen på at midtbanesliteren er solgt til Danmark.
(Se Helland kose seg når han sender en melding til Brann! Saken fortsetter under):

– Han får sikkert fylt opp lommeboken litt

– Jeg er god kompis med Sivert. Jeg synes han er en kjempefyr og en god fotballspiller. Han er veldig fin å ha på laget sitt, også er han veldig irriterende ikke å ha på laget sitt, smiler Helland.
Rosenborgs ving er klar på at det er en ulempe for serielederen å miste trenerens sønn til dansk fotball.
– Det er et tap for Brann, så er det hyggelig for Sivert at han får ta seg en tur utenlands og sikkert får fylt opp lommeboken litt. Det er bare hyggelig, mener Helland.

Lekent stikk mot Brann

– Forstår du valget hans?
– Det er vanskelig for meg å sette meg inn i det. Jeg hadde sikkert valgt det samme hvis jeg spilte på Brann, men jeg spiller på Rosenborg, sier Helland, smiler bredt og avslutter med et blunk etter å ha kost seg på konkurrentens bekostning.
Heltne Nilsen gledet seg naturligvis stort over overgangen.
– Jeg er vanvittig glad for å komme til Horsens, hvor jeg virkelig har følt meg ønsket. Jeg gleder meg til å hjelpe klubben i Superligaen. Det er en klubb med et fantastisk stadion, dyktige mennesker og en lidenskapelig trener med et smittende engasjement. Det er min ambisjon å bidra så mye som mulig og hjelpe klubben oppover på tabellen, sier Heltne Nilsen.
RBK og Helland skal onsdag ut i returoppgjøret i den andre kvalifiseringsrunden i Champions League mot Celtic. Kampen ser du på Eurosport Player fra 20.15.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame