Det bekrefter Horsens på sitt nettsted mandag.
Foto: achorsens.dk
– For oss er det en gave å ønske velkommen til en spiller som har vært en profil for et lag som har tatt sølv i Eliteserien. Han er en leder og kan binde et lag sammen. Han er den perfekte signering for oss, sier Horsens-trener Bo Henriksen.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
22 MINUTTER SIDEN
Heltne Nilsen har signert en femårsavtale med den danske klubben, og har fått drakt nummer seks.
– Vi har mange unge talenter som trenger å bli guidet i hverdagen. Sivert blir en foregangsperson for vår kultur, og det er også noe av grunnen til at vi har tilbudt en såpass lang kontrakt. Han skal ta det neste skrittet sammen med oss. Vi er stolte over å kunne tiltrekke oss en profil fra laget som per nå er best i Norge, fortsetter Henriksen.
Selv gleder den tidligere Brann-spilleren seg til å ta fatt på et nytt eventyr.
– Jeg er vanvittig glad for å komme til Horsens, hvor jeg virkelig har følt meg ønsket. Jeg gleder meg til å hjelpe klubben i Superligaen. Det er en klubb med et fantastisk stadion, dyktige mennesker og en lidenskapelig trener med et smittende engasjement. Det er min ambisjon å bidra så mye som mulig og hjelpe klubben oppover på tabellen, sier Heltne Nilsen.
Nilsen har vært en viktig brikke i et gulljagende Brann-lag denne sesongen. 26-åringen er også sønn av hovedtrener Lars Arne Nilsen.
Horsens endte på sjetteplass i dansk superliga sist sesong. Laget har startet årets sesong med én seier, én uavgjort og ett tap.
(©NTB/Eurosport)
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
3 TIMER SIDEN