På overtid av overtiden ble Michy Batshuayi (23) matchvinner for Chelsea i onsdagens Champions League-møte med Atlético Madrid.
Belgieren hadde kommet på banen bare ti minutter tidligere, men viste at han er en spiller Antonio Conte kan regne med når han trenger en scoring.
Til tross for at tiden holdt på å renne ut, tok Chelsea seg god tid til å bygge opp et siste angrep. Etter tre-fire pasninger frem og tilbake, fant de blåkledde til slutt det ene hullet i Atlético-forsvaret de trengte, og foran mål stod Batshuayi og ventet.
Champions League
Presentert som Liverpool-spiller
28/05/2018 PÅ 20:28
Dommer Cüneyt Cakir blåste like gjerne av oppgjøret idet ballen trillet inn i nettmaskene bak Jan Oblak, mens gjestene slapp jubelen løs for Batshuayis avgjørende scoring.
Det var imidlertid ikke bare inne på nyåpnede Estadio Wanda Metropolitano at Chelsea-spilleren feiret. Matchvinneren har tidligere vist seg som en aktiv mann i sosiale medier, og lot heller ikke denne muligheten gå fra seg.
Etter kampslutt tok Batshuayi kontakt med sine nesten 900 000 Twitter-følgere, og delte et bilde av seg selv i Batman-positur med påskriften:
– Når kampen trenger en helt i det 94. minutt, er det bare å ringe #Batsman.
En som tilsynelatende var langt fra så fornøyd, var Diego Costa.
Brasilianeren ble filmet like etter avgjørelsen falt, helt uttrykksløs på tribunen i Madrid. Det fikk naturigvis stor oppmerksomhet i sosiale medier. 28-åringen har nylig fullført en overgang tilbake til Atlético Madrid fra nettopp Chelsea, men er ikke spilleberettiget for hovedstadsklubben før 1. januar på grunn av klubbens overgangsnekt.
Også Batshuayi hadde et lite stikk på lager til sin tidligere lagkamerat.
– En ære å møte en av de beste spissene jeg pleide å følge da jeg var ung... og nei, jeg snakker ikke om Diego, skrev Chelsea-spilleren over et bilde av ham selv, Diego Costa og Fernando Torres.
Champions League
Bayern sløste da Real Madrid fikk perfekt utgangspunkt
25/04/2018 PÅ 20:51
Champions League
Liverpool-supporter kjemper for livet etter overfall
25/04/2018 PÅ 06:08