Tyskerne burde vunnet på hjemmebane, men lite stemte foran mål etter storspillet mot Real Madrid. Dermed venter et vanskelig utgangspunkt i semifinalereturen i Champions League.
Det så lyst ut da høyrebacken Joshua Kimmich etter en mønsterkontring ordnet 1-0 til vertene etter en knapp halvtime. Det hele begynte med en kortpasning fra keeper Sven Ulreich før Bayern-spillerne nådeløst stormet i angrep. Real Madrid var fullstendig i ubalanse, og Joshua Kimmich scoret frekt nok på innsiden av keeper Keylor Navas fra spiss vinkel.
Supercopa de España
Finaleplassen glapp for Real Madrid – Ødegaard uten spilletid
14/01/2021 KLOKKEN 21:49
Kun angriperne Robert Lewandowski (42) og Thomas Müller (29) har vært involvert i flere scoringer enn Kimmich (19 – 5 mål og 14 assist) for Bayern denne sesongen.

Salah-kopi

Men der Franck Ribéry, Mats Hummels, Lewandowski og Müller feilet på store sjanser, kunne Marcelo rette opp svakt forsvarsspill med en kanon som mot spillets gang sikret viktige 1-1 rett før pause. Det var Marcelos tredje scoring i årets Champions League.
Bayern fortsatte å rote vekk målsjanser etter hvilen, og da Rafinha unødvendig ga bort ballen med en grusom tversoverpasning, var det tid for en leken og giftig Real Madrid-kontring. Lucas Vázquez og Marco Asensio løp fra alle, og alene med Bayerns keeper Ulreich kunne Asensio iskaldt løfte inn målet som sikret 2-1-seier.
Scoringen kunne minne om Mohamed Salahs 2-0-mål for Liverpool i den andre semifinalekampen tirsdag.

Målløs Ronaldo

Cristiano Ronaldos rekke med mål i strake kamper i den gjeveste europacupen stoppet på ti. Portugiseren scoret også i onsdagens sjanserike kamp, men målet ble korrekt annullert for en hands.
Ronaldo hadde scoret i samtlige kamper siden han puttet to mål i fjorårets finaleseier mot Juventus.
Robert Lewandowski burde reddet 2-2 for Bayern helt mot slutten, men ble stoppet av Navas. Det gir tyskerne en svært vanskelig returkamp på Santiago Bernabéu om en knapp uke.
I den andre semifinalen leder Liverpool 5-2 mot Roma.
(©NTB)
Supercopa de España
Ødegaard har fått lovnad av Zidane etter lite spilletid
14/01/2021 KLOKKEN 11:23
Champions League
Ødegaard bidro til Real-seier i Champions League-debuten
26/11/2020 KLOKKEN 07:53