Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Liverpool-profil mister VM

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 25/04/2018 klokken 19:18 GMT+2

Alex Oxlade-Chamberlain pådro seg en stygg skade da Liverpool tok et stort steg mot Champions League-finalen tirsdag. Nå melder BBC at han mister VM.

Liverpool's English midfielder Alex Oxlade-Chamberlain reacts after picking up an injury during the UEFA Champions League first leg semi-final football match between Liverpool and Roma at Anfield stadium in Liverpool, north west England on April 24, 2018

Foto: Getty Images

– Det største slaget mot stemningen i garderoben er skaden til Ox, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen.
Oxlade-Chamberlain ble båret ut etter 18 minutter med store smerter i kneet etter en duell med Romas Aleksandar Kolarov.
Liverpool var i fyr og flamme, med Mohamed Salah og Roberto Firmino i spissen, og ledet 5–0 mot Roma etter 80 minutter var spilt. To Roma-scoringer sørget likevel for at Roma har et lite håp før returkampen. Det, kombinert med Oxlade-Chamberlains skade, gjorde at Klopps humør etter kampen ikke var helt på topp.
– Det ser ut som det, dessverre, sa Klopp på spørsmål om midtbanespillerens sesong er over.
– Det er grunnen til at humøret ikke er helt der oppe. Vi mistet en fantastisk spiller i kveld, sa Klopp, som har gjort underverker med den tidligere Arsenal-spillerens karriere.
24-åringen scoret et fantastisk mål i 3-0-seieren mot Manchester City i mesterligaens kvartfinale og har vært forventet å være i England-troppen til sommerens VM.
Onsdag kveld melder dog BBC at skaden er alvorlig og at 24-åringen mister mesterskapet som går i Russland.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame