• Gullsjanse for Norge 07.00: Se langrenn 15 km for menn på Eurosport Player og TVNorge
OSLO/PYEONGCHANG (Eurosport.no): Med et flott utgangspunkt kjørte Nina Haver-Løseth for medalje i andre omgang av slalåmrennet natt til fredag.
28-åringen lovet å gi bånn gass, men fikk det ikke helt til å stemme og endte på en 6. plass en plass ned fra første omgang.
PyeongChang
Ble eneste alpinist uten medalje - får æren for mye av suksessen: – De kan takke han
24/02/2018 PÅ 09:50

– Har et gir som hun ikke klarer å få ut

Likevel var hun fornøyd med resultatet.
– Det er en prosess å slippe seg løs og gi gass. Den dagen jeg knekker den koden skal det bli moro. Så skal vi ha det litt moro på veien og, sier Haver-Løseth til Eurosport.
– Jeg gjorde mitt beste. Jeg vil egentlig si at jeg fant slalåmformen i morges. Jeg har ikke kjent det sånn i hele år, det er jeg fornøyd med. Jeg gjorde det jeg kunne fra mitt eget utgangspunkt. Når jeg ikke har vært på pallen i hele år, i OL kan alt skje, men det har vært litt for ustabilt. Jeg fornøyd med mye av kjøringen, fortsetter hun.
Eurosports alpintekspert er klar på at det norske medaljehåpet ikke fikk klampen i bånn i den andre omgangen.
– Hun har et gir som hun ikke klarer å få ut, sa Tom Stiansen.
Saken fortsetter under videoen:

Thrilleravslutning: – Jeg unner henne dette skikkelig

Svenske Frida Hansdotter vant foran Wendy Holdener med fem fattige hundredeler. Stortalentet Katharina Gallhuber stakk av med bronsen etter å kjørt seg opp på pallen fra en 9. plass.
– Det ble en thriller, sa Stiansen.
Hansdotter var svært lettet etter å ha sikret seg et etterlengtet OL-gull.
– Jeg har hatt en bra følelse i hele dag. Jeg kjente at jeg bare skulle kaste meg ut å gjøre det jeg kan. Jeg la bort presset og, ja: «Nu kör vi», sier gullvinneren til Eurosport.
Haver-Løseth var svært glad på venninnens vegne. Haver-Løseth har jobbet svært tett med svenskene tidligere.
– Frida er helt rå på å gi full gass. Vi får ingen stilkarakterer, og det begynner jeg å lære meg nå. Av og til må man slippe seg løs. Jeg unner henne det ordentlig. Vi har vært litt på lag sammen. Hun er en god venninne av meg. Det er rørende å se, sier Haver Løseth.
Maren Skjøld falt fra 19.-plass i første omgang til 22.-plass, mens Kristin Lysdahl kjørte seg opp tre plasser fra utgangspunktet og havnet på 25.-plass.
PyeongChang
Tok historisk alpintmedalje – nå har Norge levert tidenes vinter-OL: – Veldig, veldig stolt
24/02/2018 PÅ 03:38