Populære sporter
All sport
Vis alt

Stjernens trappefall kan få store konsekvenser

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 06/04/2017 klokken 11:44 GMT+2

Dustin Johnson (32) var den aller største favoritten til å vinne The Masters. Nå kan det spøke for amerikanerens deltagelse.

Dusin Johnson

Foto: Scanpix

Etter at trehullsturneringen onsdag ble avlyst på grunn av dårlig vær, er det endelig duket for The Masters på våre plattformer torsdag kveld (se sendetider nederst i saken).
Det kan imidlertid bli uten den største favoritten, verdensener Dustin Johnson. "DJ" er rappotert i kjempeform, men det var før han falt og skadet seg i en trapp onsdag. Det skal ha gått verst utover korsryggen.
– Han landet veldig hardt på den nedre delen av ryggen, og hviler nå - men har det ukomfortabelt, forteller Johnsons manager David Winkle ifølge pgatour.com.
Dermed er det høyst usikkert om stjernen rekker storturneringen på Augusta-banen.
– Han har fått beskjed om å holde seg i ro og ta betennelsesdempende medisiner og ise ned området, med det håp om å kunne spille torsdag.
(saken fortsetter under bildet)

Sen start på DJ

Johnson kan ha litt hell i uhellet at han slår ut ganske sent, nærmere bestemt 14:03 lokal tid, det er klokken 20:03 norsk tid. Han går i ball med to andre meritterte herremenn i Bubba Watson og Jimmy Walker.
– Det er fryktelig kjipt om ikke verdens beste får være med. Han spiller skikkelig sexy golf som alle TV-seerne elsker. For de andre kan det bli litt sånn "ja, du vant Masters, men Dustin var jo ikke med", sier Eurosports golfkommentator Per Haugsrud til Eurosport.no.
Og han slår fast:
– Hvis Dustin, som er ekstremt god nå og overlegent verdens beste, må stå over, så er det Rory McIlroy som overtar favorittstempelet.
Slik sender vi The Masters denne uken:
Tweet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame