Det er fortsatt tett i toppen av The Masters etter dag tre, men to spillere har skaffet seg en toslags ledelse. Spanske Sergio Garcia og engelske Justin Rose har spilt stabilt godt, og leder turneringen seks slag under par.
Rose kan bli andre engelskmann som vinner på to år etter at Danny Willet (misset årets cut, red.anm.) gikk til topps i 2016.
– Det blir en stor dag, jeg har en mulighet. Det er alt du vil ha, men det starter ikke skikkelig før siste ni søndag, sier regjerende olympiske mester Rose til pgatour.com.
Shell Houston Open
Feilfri Fowler i Houston
31/03/2017 PÅ 06:01
(saken fortsetter under videovinduet)
Men det er jevnt. Bak tetduoen følger Rickie Fowler på -5, mens Jordan Spieth, Ryan Moore og Charley Hoffman er fire slag under par.
– En ett slags ledelse betyr ikke så mye. Du må gå ut og spille en god golfrunde og jeg tror det kommer til å være fire-fem karer som tenker det samme søndag, sier Rose.
Jordan Spieth er én av disse. Han ble nummer to i sin Masters-debut i 2014, vant i 2015 og var ett dårlig hull unna å vinne i fjor (ble nummer to, red. anm.).
– Det er spennende. Jeg kommer til å våkne til sjansen til å finne min favoritt-turnering, som jeg har drømt om å delta i og vinne siden jeg var liten. Det er fantastisk, sier Spieth til pgatour.com.
Den siste og avgjørende dagen av The Masters 2017 kan du se på Eurosport 1 og Eurosport Player søndag kveld fra klokken 19:30.
Masters Tournament
Garcia vant europeisk duell med OL-mesteren
10/04/2017 PÅ 07:26