AFP

Olympisk mester i tet på Augusta

Olympisk mester i tet på Augusta

09/04/2017 08:45Oppdatert 09/04/2017 08:52

Det er to europeere som kjemper helt i toppen av The Masters 2017.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Det er fortsatt tett i toppen av The Masters etter dag tre, men to spillere har skaffet seg en toslags ledelse. Spanske Sergio Garcia og engelske Justin Rose har spilt stabilt godt, og leder turneringen seks slag under par.

Rose kan bli andre engelskmann som vinner på to år etter at Danny Willet (misset årets cut, red.anm.) gikk til topps i 2016.

(saken fortsetter under videovinduet)

Video - Bli med på omvisning på verdens vakreste golfbane, Augusta.

03:26

Men det er jevnt. Bak tetduoen følger Rickie Fowler på -5, mens Jordan Spieth, Ryan Moore og Charley Hoffman er fire slag under par.

– En ett slags ledelse betyr ikke så mye. Du må gå ut og spille en god golfrunde og jeg tror det kommer til å være fire-fem karer som tenker det samme søndag, sier Rose.

Jordan Spieth er én av disse. Han ble nummer to i sin Masters-debut i 2014, vant i 2015 og var ett dårlig hull unna å vinne i fjor (ble nummer to, red. anm.).

– Det er spennende. Jeg kommer til å våkne til sjansen til å finne min favoritt-turnering, som jeg har drømt om å delta i og vinne siden jeg var liten. Det er fantastisk, sier Spieth til pgatour.com.

0
0