Carley Hoffman stakk noe overraskende i fra resten av feltet på første dag av The Masters, og lå hele sju under par etter torsdagens runde.
Det er imidlertid utfordrende forhold på den sagnomsuste Augusta-banen, og etter fredagens runde er det rekordtett i toppen.
Hoffmann er fortsatt på førsteplass, men nå på -4. I tillegg deler han den førsteplassen med Sergio Garcia, Rickie Fowler og Thomas Pieters.
Masters Tournament
Garcia vant europeisk duell med OL-mesteren
10/04/2017 KLOKKEN 07:26
Bak tetkvartetten følger William McGirt på -2 og Ryan Moore, Justin Rose, John Rahm og evigunge Fred Couples på -1.

Ny favoritt?

Nå er det Fowler mange peker på som favoritten til å vinne The Masters, og amerikaneren har slagplanen klar for lørdag og søndag.
– Jeg må bare gå gjennom prosessen og virkelig gi jernet. I helgene prøver jeg å gå litt saktere og være sikker på at vi tar den tiden vi trenger. Jeg har hatt en tendens til å sette opp farten og gå i overkant raskt tidligere, sier Fowler til pgatour.com.
(saken fortsetter under bildet)

Fred Couples

Foto: AFP

Det er verdt å merke seg at vi også har en skikkelig veteran med i toppen. Tidligere The Masters-vinner Fred Couples (57) ligger altså ett slag under par og føler selv han kan utfordre sine yngre rivaler.
– Jeg synes alderen min fortsatt er ok fordi jeg kan drive langt nok, men jeg er ikke like lang som jeg pleide å være på denne typen banen. Jeg kan likevel komme meg inn på mange av greenene med kortere køller, sier Couples.
The Masters fortsetter lørdag kveld fra klokken 20:30 på Eurosport 1 og Eurosport Player. På søndag kan du se siste runde på Eurosport 1 og Eurosport Player fra klokken 19:30.
Masters Tournament
Olympisk mester i tet på Augusta
09/04/2017 KLOKKEN 06:46
Masters Tournament
Outsider briljerer - Spieth sliter
07/04/2017 KLOKKEN 07:18