Skuffet Bohinen: – Snakket om dette i forkant

Oppdatert 22/10/2017 klokken 21:02 GMT+2

Marcus Pedersen stanget inn vinnermålet da Strømsgodset vant 2-1 borte mot Sandefjord i Eliteserien søndag.

Sandefjord trener Lars Bohinen

Det var ikke mye som varmet hjemmepublikummet i Sandefjord søndag kveld. I tungt regnvær og ikke altfor mange grader i luften kom riktignok Sandefjord best i gang, og burde ha tatt ledelsen drøye kvarteret ut i kampen.
Jonathan Parr reddet Strømsgodset da Victor Demba Bindia ikke klarte å heade et innlegg inn i åpent mål. Strømsgodset kom etter hvert mer med i kampen og tok ledelsen etter en halvtimes spill.
Eirik Ulland Andersen dunket ballen i mål fra kanten. I sekundene før hadde Bassel Jradi snappet ballen fra Carlos Grossmüller og servert målscoreren. Sandefjord var flere ganger nær en utligning i første omgang, men måtte vente til etter pause før de fikk uttelling.

Bohinen: – Snakket om dette i forkant

Annen omgang var ikke mer enn minuttet gammel før Flamur Kastrati gjorde som han har gjort mange ganger før denne sesongen. Joackim Olsen Solberg sendte av gårde et skudd som Godset-keeper Espen Bugge Pettersen måtte gi retur på. Returen tok Kastrati seg av, og lagene var like langt.
Sandefjord fortsatte å skape sjanser, men igjen var det Strømsgodset som gikk opp i ledelsen. Et glitrende innlegg fra Lars Vilsvik traff Marcus Pedersen som stanget ballen via keeper, stanga og i mål. Da gjensto det i underkant av halvtimen av kampen.
Kampen vippet så litt fram og tilbake, med et ørlite overtak til Sandefjord, før hjemmelaget tok fullstendig over de siste 15 minuttene. Godset-keeper Espen Bugge Pettersen nektet sin gamle klubb utligning med en kjemperedning helt på tampen av kampen. Hjemmelaget presset på mot slutten, men klarte ikke omsette sjansene til mål. Kampen ebbet derfor ut med seier til gjestene fra Drammen.
– Jeg er skuffet. Spesielt fordi vi slipper inn mål på ting vi har snakket om i forkant. Å miste ballen unødvendig samt innlegg på bakre stolpe, sa Sandefjord-trener Lars Bohinen til Eurosport etter kampen.
– Vi hadde sjanser mot slutten av kampen, og er vi litt kaldere i hodet, setter vi dem, tilføyde han.
Saken fortsetter under høydepunktene:

Godset tangerte klubbrekorden mot Sandefjord

Fem på rad

Bohinens trenerkollega i Strømsgodset, Tor Ole Skullerud, var derimot lettet etter kampen.
– Vi hang litt i tauene mot slutten, men vi rodde det i land i dag også, sa treneren til Eurosport.
Strømgodset har nå vunnet fem kamper på rad, noe som ikke har skjedd klubben siden 1968.
– Vi er stolte av det, sa treneren videre.
Med seieren har drammenserne 41 poeng, mens Sandefjord blir liggende med 33.