Populære sporter
All sport
Vis alt

Forlenger med Odd – nå vil han kapre medalje

Eirik Fure

Oppdatert 10/10/2017 klokken 18:21 GMT+2

Vegard Bergan (22) vil spille for Odd i to sesonger til.

Odds Vegard Bergan foran Branns Torgeir Børven og Fredrik Haugen i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Odd på Brann Stadion.

Foto: Scanpix

Odd bekrefter på egen hjemmeside at Bergan har signert en ny to-årsavtale.
– Først og fremst er det en klubb jeg kan fortsette å utvikle meg i. Jeg trives veldig godt og jeg har trua på at både jeg og laget kan ta flere steg, sier Porsgrunns-gutten til hjemmesiden.
Klubben ligger på en 7. plass, men kan i det minste trøste seg med at de er laget som har sluppet inn færrest baklengs på hjemmebane. På Skagerak Arena har det kun blitt plukket åtte baller ut av Odd-målet på tolv kamper. Bergan har naturligvis noe av æren for det etter at han totalt har spilt elleve kamper fra start denne sesongen, i tillegg til at han har blitt byttet inn i to kamper.
– Som forsvarsspiller er det viktig at vi slipper til lite mål, så jeg er fornyød med det, sier han.

Sikter mot medalje

Første oppgjør etter landslagskampene blir borte mot Strømsgodset for Odd. Kampen spilles lørdag 18.00. Lagene har like mange poeng og har i prinsippet mulighet på medalje hvis alt klaffer.
– Det blir spennende. Vi er ikke helt ute av det ennå. Seier mot Strømsgodset og et par seiere til, så tror jeg vi kan henge med i medaljekampen hvis ting går vår vei. Vi får bare stå på og se hvor det ender, sier han.
Kampen vises på Eurosport Player og Eurosport Norge på lørdag 18.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame